جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ولادت حضرت معصومه و روز دختر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مناسبت ها توسط ماه بانو با نام ولادت حضرت معصومه و روز دختر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 760 بازدید, 8 پاسخ و 11 بار واکنش داشته است
نام دسته مناسبت ها
نام موضوع ولادت حضرت معصومه و روز دختر
نویسنده موضوع ماه بانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Fmsa83
موضوع نویسنده

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
ولادت.png

ولادت با سعادت خانم معصومه(س) و روز دختر را به تمامی شعیان تبریک می‌گوییم

[ مدیریت رمان بوک ]

و حال دو اثر از تیم آوای رمان بوک:

اثر اول، به گویندگی خانم زهرا امیر احمدی:

ولادت خانم معصومه(س) فرخنده باد

اثر دوم، به گویندگی آیسل جانم:

روز دختر فرخنده باد

[ تیم آوای رمان بوک ]​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Fmsa83

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
48
217
مدال‌ها
1
تبریک روز دختر من با قلم خودم😍
حرف از "دختر" به میان آمد.
همانی که دلش غنج می رود برای رنگ کردن ناخن هایش،انگار دلش برای دنیای بچه گانه اش تنگ شده است که ناراحتی هایش را سر عروسک هایش خالی می کند، دلش برای ان دنیای بی ریا و صمیمی اش تنگ شده است.
حرف از "دختر" به میان آمد.
کاش می شد دنیایش راحت شود از این ناراحتی های بی مورد.
داشتم در مورد خودم حرف می زدم.
من یک دختر هستم.من مثل هیچ ک.س نیستم.من مثل دختر مظلومی هستم که در انتظار شب ها به امید قبول شدن اشک هایم توسط بالشتم به خواب می روم.یا شاید به سراغ قلم و کاغذی برای رهایی از درد،برای کشیدن غم هایم بر روی کاغذ.به امید اینکه این کاغذ بهتر مرا درک بکند تا این مردمان.من به امیدروزهای بهتر،ناامید تر می شوم.من مثل دختران مظلوم سرزمینم در این روز بی پناه می شوم تا کسی ارتفاع اشک هایم را اندازه نگیرد،تا مبادا بر این اشک ها حرف های بی ربط گفته شود.
روز دخترمان مبارک...
#فاطمه حقویردی پور

بالا پایین