FROSTBITE
سطح
5
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر تالار عکس
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
طراح آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
- Jul
- 2,778
- 8,704
- مدالها
- 4
به نام سرآغاز عشق و نور و امید
عنوان: وهم همدم
ژانر: عاشقانه، درام
نویسنده: یگانه
مقدمه:
باران روی سنگفرش خیابانها نقاشی میکشید و سایهها با نور مهتاب بازی میکردند.
دستهایم خالی بود اما قلبم پر از پرتوهایی نامرئی که فقط او میتوانست حسشان کند.
خانهای که واردش شدم، سکوتش پر از چیزهایی بود که هنوز شکل نگرفته بودند، پر از قصههایی که شاید روزی رنگ واقعیت بگیرند.
چشمهایم دنبال چیزی میگشت که هنوز نمیشناختم، و هر نفس، ترس و امید را با هم در هم میآمیخت. امروز، روزی بود که آغاز و پایان در هم آمیخته بودند، و من نمیدانستم سرنوشت چه بازیای با قلبم دارد…
وهم همدم: مجموعهای از دلنوشته که در آن عشق، تنهایی و خاطرات یک رابطه، از آغاز آشنایی تا فقدان و پذیرش، روایت میشود. عنوان، به همراه همیشگی خاطره و احساسات درونی اشاره دارد که شخصیت اصلی را در تمام لحظههای زندگی همراهی میکند.
عنوان: وهم همدم
ژانر: عاشقانه، درام
نویسنده: یگانه
مقدمه:
باران روی سنگفرش خیابانها نقاشی میکشید و سایهها با نور مهتاب بازی میکردند.
دستهایم خالی بود اما قلبم پر از پرتوهایی نامرئی که فقط او میتوانست حسشان کند.
خانهای که واردش شدم، سکوتش پر از چیزهایی بود که هنوز شکل نگرفته بودند، پر از قصههایی که شاید روزی رنگ واقعیت بگیرند.
چشمهایم دنبال چیزی میگشت که هنوز نمیشناختم، و هر نفس، ترس و امید را با هم در هم میآمیخت. امروز، روزی بود که آغاز و پایان در هم آمیخته بودند، و من نمیدانستم سرنوشت چه بازیای با قلبم دارد…
وهم همدم: مجموعهای از دلنوشته که در آن عشق، تنهایی و خاطرات یک رابطه، از آغاز آشنایی تا فقدان و پذیرش، روایت میشود. عنوان، به همراه همیشگی خاطره و احساسات درونی اشاره دارد که شخصیت اصلی را در تمام لحظههای زندگی همراهی میکند.
آخرین ویرایش: