جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء پروانه ای که در تاریکی شب شمعی روشن پیدا کرده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط نهال رادان با نام پروانه ای که در تاریکی شب شمعی روشن پیدا کرده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 510 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع پروانه ای که در تاریکی شب شمعی روشن پیدا کرده
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
عنوان انشا: پروانه ای که در تاریکی شب شمعی روشن پیدا کرده 🦋

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
📚
📝هوا بس ناجوانمردانه دلگیر است و من بر آن شدم تا در این غروب دلگیر با مساعت قلم و تکه کاغذی که در دست دارم پرسه‌ای در عالم تنهایی خویش زنم.
هوا بسی تاریک بود ومن می‌دانستم که این تاریکی واپسین لحظات حیات من است، و من برای اینکه چند صباحی دیگر در این عالم پر بکشم ازین سوی ظلمت به آن سو پرسه میزدم و طمع به ادامه‌ی زندگی در روح و تنم رخنه کرده دنبال کور سوی نوری می گشتم، که در دیاری دور ازینجا شعله‌ای در نظرم نمایان بال زنان به سوی شعله پر کشیدم و اندکی بعد خود را غرق در نور و روشنی دیدم... .
چرخ زنان از فرط شوق می‌رقصیدم برای شمع، و او با شعله‌ی لغزانش نظاره‌گر ناز و عشوه‌ی بال‌های من بود. ساعت‌ها گرد شمع گردیدم و دیگر نایی برای رقصیدن به ساز شمع نداشتم و بی جان در برابر شمع به زانو در آمدم و مرگ مغوله‌ای است که روزگاری نه چندان دور پروانه‌ی وجود ما را در تابش شعله‌های خویش خاکستر خواهد کرد.
تا زندگی می‌کنید، پروانگی کنید.
تقدیم به تمام کسانی که پرواز را می‌فهمند ولی دنیای بی رحم بال پروازشان را شکسته و قدرت پرواز را از آنان گرفته است... .

بالا پایین