جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب پرونده‌های راکد | سیمون سنت جیمز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط Negin jamali با نام پرونده‌های راکد | سیمون سنت جیمز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 39 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع پرونده‌های راکد | سیمون سنت جیمز
نویسنده موضوع Negin jamali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Negin jamali
موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,048
2,289
مدال‌ها
2

8375570043307784.jpg

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,048
2,289
مدال‌ها
2
جست‌و‌جو در میان قتل‌های فراموش‌شده! کتاب پرونده‌های راکد، اثر مهیج سایمون سنت جیمز ماجرای یک وبلاگ‌نویس جنایی را روایت می‌کند که با سرک کشیدن در پرونده‌های مختومه سعی دارد راز آن‌ها را افشا کند. به همین خاطر سراغ قتلی می‌رود که چهل سال پیش رخ داده اما هنوز قاتل واقعی آن به دام پلیس نیفتاده است. ناگفته نماند که این رمان از پرفروش‌ترین‌های نیویورک‌ تایمز بوده است.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,048
2,289
مدال‌ها
2
در اولین برخورد با «شی کالینز» هرگز تصورش را هم نمی‌کنید که این منشی ساده، در زمینه‌ی وبلاگ‌نویسی درمورد قتل‌ها و رخدادهای جنایی تا چه حد خبره باشد. او در وبلاگ خود از پرونده‌های رازآلود گذشته می‌نویسد. پرونده‌هایی که به هر دلیلی مختومه اعلام شده‌اند و دیگر کسی سراغ آن‌ها را نمی‌گیرد. البته علاقه‌ی فراوان شی به اخبار جنایی در کودکی او ریشه دارد. یعنی زمانی که موفق می‌شود از چنگال یک آدم‌ربا فرار کند و خود را نجات بدهد. او حالا به‌طور غیررسمی به کنکاش در جنایت‌های سال‌های گذشته مشغول شده و این‌بار قرار است سری به پرونده‌ی «بث گریر» بزند.

سایمون سنت جیمز (Simone St. James)، از موفق‌ترین و پرطرفدارترین جنایی‌نویسان امروزی، در کتاب پرونده‌های راکد (The book of cold cases) داستانی نفس‌گیر و پرکشش آفریده که وادارتان می‌کند تا آخرین صفحه‌ی آن را یک‌جا بخوانید.

در سال 1977 دو مرد به‌طور ناگهانی به قتل می‌رسند. اخبار این جنایت تا مدت‌ها مردم شهر اورگان را در حیرت فرو می‌برد. نکته‌ی جالب قتل‌ها این است که هر دو توسط یک زن انجام شده بودند. بث گریر به‌عنوان مظنون پرونده راهی دادگاه می‌شود اما از آنجا جان سالم به درمی‌برد. دادگاه حکم به تبرئه‌ی او می‌دهد و بث در انزوا و گوشه‌گیری به زندگی‌اش ادامه می‌دهد. ملاقات او با شی باعث می‌شود که این وبلاگ‌نویس ماجراجو فکری به ذهنش خطور کند. چه می‌شود اگر بتواند از طریق مصاحبه با بث به اسرار قتل دو مرد پی ببرد؟ در کمال ناباوری، بث هم می‌پذیرد که با او گفت‌و‌گو کند و اینگونه رفت‌و‌آمد شی به عمارت بث آغاز می‌شود. در ابتدا همه‌چیز برای شی هیجان‌انگیز و جذاب است تا اینکه با سلسله اتفاقات عجیبی در عمارت روبه‌رو می‌شود...

ضرباهنگ تند وقایع، زاویه‌ی دید راوی و نحوه‌ی ورود شی به پرونده بر کشش و جذابیت این داستان افزوده است. به گفته‌ی بسیاری از منتقدان و نویسندگان، کتاب پرونده‌های راکد از آن دسته رمان‌هایی است که به‌خوبی شما را درگیر جریان وقایع می‌کند. توصیه می‌کنیم هرگز در تاریکی شب یا در تنهایی به سراغ این کتاب نروید!

اثر حاضر با برگردان یاسمن ثانوی از سوی انتشارات نون به علاقه‌مندان تریلرهای جنابب، معمایی و ترسناک ارائه شده است.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,048
2,289
مدال‌ها
2
سایمون سنت جیمز نویسنده پرفروش نیویورک‌تایمز است که به دلیل تألیف آثار جنایی-معمایی با محوریت زنان شهرت دارد. او بعد از بیست سال فعالیت در برنامه‌های تلویزیونی، شغل خود را برای نوشتن تمام وقت ترک کرد که دستاورد آن جوایز و معرفی شدن به‌عنوان نامزدی بسیاری از جوایز و افتخارات و همچنین محبوبیتی جهانی در میان خوانندگان است.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,048
2,289
مدال‌ها
2
توی اتوبوس، تلفن همراهم را درآوردم، گوشی‌های هدفونم را توی گوش گذاشتم و یک کتاب صوتی را که تا نیمه‌هایش گوش داده بودم، پخش کردم. یک رمان مهیج، یعنی: زنی در خطر، دروغگویی بیشتر شخصیت‌ها، هیچ‌چیز آن‌طور که به نظر می‌رسید نبود و باز هم یک پیچیدگی که تقریباً اواخر داستان اتفاق می‌افتاد، حالا یا من را شوکه می‌کرد یا نه. کتاب‌های زیادی این روند را پیش می‌گرفتند، شاید تعدادشان به صدها مورد می‌رسید، اما این‌ها موسیقی متنِ زندگی من بودند.

صدای آن زن در گوشم زمزمه می‌کرد: درباره‌ی مرگ، قاتل، رازهای تاریک خانوادگی، آدم‌هایی که نباید مورد اعتماد قرار می‌گرفتند، دروغ‌هایی که به قیمت جان آدم‌ها تمام می‌شد. اما همیشه رمان‌ها به پایان می‌رسند، دروغ‌ها برملا می‌شوند و مرگ‌ها توجیهی پیدا می‌کنند. شاید یکی از شخصیت‌های بد داستان یک جوری قسر دربرود الآن این یکی خیلی باب شده اما تو باز هم حس می‌کنی همه‌چیز به تعادل رسیده، سیاهی جای خودش را به روشنی داده و آن آدم بد داستان به احتمال زیاد به بدبختی و فلاکت دچار می‌شود.

دلگرمی مبهمی داشتم، اما به هر حال یک جور آرامش به حساب می‌آمد. ته دلم حسابش را داشتم: آن آدمِ به اصطلاح قاتل من، نوزده سال و هفت ماه در زندان بود. وقت آزادی مشروطش هم شش ماه دیگر سر می‌رسید.

محل کار من، مطب یک دکتر در مرکز شهر کلِرلِیک بود. من منشی بودم، تماس‌ها را جواب می‌دادم، جدول‌های زمان‌بندی را پر می‌کردم، وقت ملاقات می‌گذاشتم. از در که وارد شدم، گوشی‌ها را از توی گوش‌هایم درآوردم، به همکارانم لبخند زدم و تمام آن تاریکی و مرگ را از سرم بیرون کردم.​

بالا پایین