جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط Moo-hana با نام پسرک، موش کور، روباه و اسب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 363 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع پسرک، موش کور، روباه و اسب
نویسنده موضوع Moo-hana
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Moo-hana
موضوع نویسنده

Moo-hana

سطح
4

کاربر رمان بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
90
196
مدال‌ها
2
به نام خدا

20210430_051729.jpg

کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
نویسنده: چارلی مکسی
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب نوشته چارلی مکسی، قصه یک پسر بچه در کنار حیوانات را روایت می‌کند و سعی دارد نکات آموزنده‌ای را به کودکان آموزش دهد. این اثر که در سال 2019 به عنوان کتاب سال واتر استونز انتخاب شد و به عنوان پرفروش‌ترین کتاب در نیویورک‌تایمز، وال‌استریت ژورنال و یو اس ای تو دی نیز شناخته شد.
چارلی مکسی (Charlie Mackesy) در اثر خود در کنار تصویرسازی‌های زیبا و خلاقانه، داستان دوستی یک پسر با سه حیوان اسب، روباه و موش کور را به تصویر می‌کشد. این کتاب داستانی زیبا و هوشمندانه دارد که به کودکان دوستی، شجاعت و عشق ورزیدن را می‌آموزد.

موضوع نویسنده

Moo-hana

سطح
4

کاربر رمان بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
90
196
مدال‌ها
2
موش کور گفت: «گاهی دوست دارم بگم عاشق همه‌تونم. ولی می‌بینم برام خیلی سخته.»
پسرک گفت: «واقعاً؟»
«آره، واسه‌ی همین یه چیز دیگه می‌گم، مثلاً می‌گم خوشحالم که همه‌مون با هم اینجاییم.»

موضوع نویسنده

Moo-hana

سطح
4

کاربر رمان بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
90
196
مدال‌ها
2
موش کور پرسید:« لیوان تو نصف پره یا نصفش خالیه؟»
پسرک گفت:« فکر کنم فقط از این خوشحالم که یک لیوان دارم.»

موضوع نویسنده

Moo-hana

سطح
4

کاربر رمان بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
90
196
مدال‌ها
2
پسرک گفت:« بعضی وقت‌ها حس می‌کنم گم شده‌ام.»
موش کور گفت:« من هم همین طور، ولی ما دوستت داریم و این دوست داشتن می‌تونه راه خونه رو نشونت بده.

بالا پایین