- Jul
- 1,522
- 3,677
- مدالها
- 7
پژمان بازغی از علت حذفیات سریال افرا پرده برداشت / به توفیقی پیشنهاد دادم کار را برای پلتفرم بسازد! / کارگردانی که همراه بازیگران میگرید
- ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹
- اخبار فرهنگی
- اخبار رادیو و تلویزیون

آقای توفیقی خیلی احساسی است. پشت دوربین با ما گریه میکند و میخندد. واقعاً اینطور است. سکانسهایی که ما اشک میریختیم وقتی کات میدادند میدیدیم او هم گریه میکند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، "سریالیست" این هفته به سمتِ سریال پرحاشیه و بحثبرانگیزِ "افرا" ساخته بهرنگ توفیقی رفت. سیدجواد هاشمی آمد و خاطراتش از علی صادقی و پرونده سریالهای دانشآموزی را باز کرد. در بخش نوستالژی هم علیرضا رئیسی به برنامه آمد و از خاطرات دوران کودکی و نوجوانیاش که با سریالهایی چون "دنیای شیرین" و "قطار ابدی" داشت، صحبت کرد. اما شاید بخشِ جالب و صریح و جذابِ برنامه به صحبتهای پژمان بازغی برمیگشت.پژمان بازغی در ابتدای صحبتهای خود، تصریح کرد: شکل رسانه تغییر کرده است. ما قبلاً با یک تلویزیون مواجه بودیم که هر خوراکی که برای مردم تهیه میدید شبها مینشستند و میدیدند. امروز دسترسی به مجموعههای دیگر خارجی و ایرانی در شکلهای دیگری فراهم شده است. امروز پلتفرمهایی داریم که با همین بچههایی که در تلویزیون کار میکنند قصههایی روانتر و کمی شاید متفاوتتر را روایت میکنند. شاید بسیاری از مجموعههای تلویزیونی روز دنیا دوبله میشود و در پلتفرمها نمایش داده میشود. حتماً بخشی از مردم این کارها را میبینند.
تلویزیون به قصههایی مثل «افرا» احتیاج دارد
او تأکید کرد: احساس میکنم تلویزیون به قصههایی مثل "افرا" که کمی مدرن است احتیاج دارد. قصههایی که کمی همراه با جامعه باشد. همیشه از نقطه آ به نقطه ب میرویم. سعی میکنیم یک خطی را دنبال کنیم. فکر میکنم سریال «افرا» این ویژگی را داشت که در هر بخش و قسمتش یک اتفاقی را رقم بزند و تا لحظه آخر مردم نتوانستند حدس بزنند که قرار است چه اتفاقی بیفتد. ما در مدیومی به نام تلویزیون صحبت میکنیم که تا موتور سریال روشن شود و مردم بخواهند با کار ارتباط برقرار کنند زمان میبرد. با گذشت سه چهار قسمت اول مردم کار را دنبال کردند. فکر میکردند قصه محیطبانها است. اما یکباره مسیر قصه به کل عوض شد و مسیر تراژدی و درام شد. اینقدر ژانر عوض میکرد و به نظرم روز به روز پختهتر میشد آن بخش هم لازم بود.

بازیگر نقش «وحید» در سریال «افرا» در ادامه درباره کم شدن میزان بازدید مخاطب در 2 قسمت از سریال در تلوبیون اظهار کرد: فکر میکنم دو سه قسمتی مربوط به بخشهای دادگاه و عزاداری بود. طبیعی است که باید آن بخش هم نمایش داده شود.