هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
رونالدو به مناسبت رسیدن به رکورد 100 تاثیرگذاری مستقیم در گلهای النصر پستی احساسی منتشر کرد.
النصر موفق شد در لیگ عربستان حریفش الخلیج را 3-1 شکست بدهد کریستیانو رونالدو دو گل به ثمر رساند تا بار دیگر ستاره اصلی تیمش باشد. .
رونالدو تا کنون نتوانسته با النصر به جام قهرمانی دست پیدا کند و امسال دست کم در لیگ روشن عربستان بعید است رونالدو و یارانش بتوانند فاصله امتیازیشان با الهلال و الاتحاد را جبران کنند
باشگاه النصر در اینستاگرام به ستایش از ستاره بزرگش پرداخت و رسیدن او به آمار 100 تاثیرگذاری در گلهای النصر را تبریک گفت. رونالدو در پاسخ پیامی احساسی منتشر کرد و نوشت: "اینکه توانستم آمار تاثیرگذاری مستقیم در گلهای النصر را از 100 گل بیشتر کنم فوقالعاده است. از همه کسانی که به من کمک کردند به اینجا برسم تشکر میکنم"
باشگاه النصر سپس ویدیویی از لحظات درخشان کریستیانو رونالدو با پیراهن النصر و گلزنیهای او منتشر کرد و زیر آن نوشت: "100 تاثیرگذاری، یک GOAT (بهترین بازیکن کل تاریخ)
درحالیکه النصر یکشنبه آینده به مصاف الفتح میرود رونالدو به دنبال این است که به رویای خود، رسیدن به هزار گل زده در دوران فوتبالش، نزدیکتر شود. او با دو گل دیشب رکورد خود را به 919 گل رسانده است.