- Jul
- 1,521
- 3,664
- مدالها
- 7
پیشگیری از وقوع جرم نیازمند همکاری همه قوای کشور است
- ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
- اخبار اجتماعی
- اخبار حقوقی و قضایی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اقدامات مقابلهای به تنهایی نمیتواند ابعاد جرائم و تخلفات و آسیبها را در حد قابل قبولی کاهش دهد و لازم است که همه بخشهای مختلف نظام از ظرفیتهای خودشان برای پیشگیری از جرم استفاده کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم معارفه اصغر جهانگیر به عنوان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با حضور حجتالاسلام مصدق معاون اول دستگاه قضا برگزار شد. در این مراسم، علی غلامی، معاون پیشین اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ضمن تشکر از رئیس قوه قضائیه مبنی بر پذیرش استعفایش گفت: در این مدت 6 ماه چند اتفاق مهم افتاد و نشان داد که معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از ظرفیتها و پتانسیلهای فراوانی برخوردار است.غلامی در ادامه با اشاره به امضا یک تفاهمنامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: با امضای این تفاهمنامه به صورت هفتگی یک پیامک به صورت گسترده و میلیونی ارسال میشود و نکات حقوقی در آن گنجانده شده است.
وی با بیان به اینکه سامانه مشارکتهای مردم نهاد را توانستیم در این مدت فعالسازی کنیم گفت: همچنین در این بازه زمانی 6 ماهه تشکیلات استانهای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه را توانستیم بازیابی کنیم.
تلاش برای نگاه جدیتر به مقوله پیشگیری از وقوع جرم
در ادامه این مراسم، اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تبریک میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام گفت: در ابتدا از حُسن نظر و اعتمادی که ریاست قوه قضائیه و معاون اول قوه قضائیه داشتند که این توفیق را برای من حاصل کرد که بتوانم در سمت جدیدی به ایفای نقش بپردازم، تشکر میکنم.
جهانگیر افزود: باید از همه کسانی که در مجموعه معاونت پیشگیری از بدو تأسیس در سال 89 زحمت کشیدند و این مجموعه ارزشمند را بنا نهادند تشکر کنم؛ از جناب آقای دکتر برومند، آقای دکتر صدر، جناب آقای دکتر الفت و جناب آقای دکتر غلامی که هر کدام به سهم خودشان تلاشهای زیادی را در این عرصه داشتند.
وی ادامه داد: بحث پیشگیری از وقوع جرم بحث بسیار مهمی است که هم در قانون اساسی و هم در سایر قوانین به آن اشاره شده است.