جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب چراغ سبزها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط 'Nika با نام چراغ سبزها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 157 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع چراغ سبزها
نویسنده موضوع 'Nika
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط 'Nika
موضوع نویسنده

'Nika

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,271
4,328
مدال‌ها
2
5226327222108869.jpg
نویسنده: متیو مک کانهی
مترجم: سمانه پرهیزکاری
ناشر: نشر میلکان

موضوع نویسنده

'Nika

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,271
4,328
مدال‌ها
2
کتاب چراغ سبزها داستان زندگی بازیگر مشهور متیو مک کانهی، به زبان خودش است که از شکست‌ها، موفقیت‌ها، فراز و نشیب‌ها و چالش‌هایی که در سراسر زندگی با آن روبه‌رو بوده، می‌گوید. این کتاب پرفروش، نگاه نویسنده را به زندگی با زبانی صمیمی، شیرین و خواندنی برایتان روایت می‌کند. این اثر را علاوه بر یک زندگی‌نامه می‌توان کتابی انگیزشی به حساب آورد.

موضوع نویسنده

'Nika

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,271
4,328
مدال‌ها
2
از زبان متیو مک کانهی (Matthew McConaughey) می‌خوانیم: 50 ساله هستم و تقریبا از زمانی که خودم را شناخته‌ام در پی کشف معنای حقیقی زندگی بوده‌ام. از 35 سال گذشته تا کنون خاطراتم را یادداشت می‌کنم و از تجربه‌هایم می‌نویسم؛ نکاتی در مورد موفقیت‌ها و ناکامی‌ها، خوشحالی‌ها و غم‌ها؛ چیزهایی که مرا متحیر کرد و چیزهایی که باعث خندیدن من شد.

موضوع نویسنده

'Nika

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,271
4,328
مدال‌ها
2
هدف او از نوشتن کتاب چراغ‌سبزها (Greenlights) توصیف یک زندگی ارزشمند و در عین حال ساده است، این که چگونه انصاف داشته باشیم، چگونه از استرس دوری کنیم. چگونه سرگرم شویم و چگونه می‌توان برای جامعه مفید بود. چگونه کمتر آسیب ببینیم و چطور می‌توان مرد خوبی بود. چگونه در زندگی معنا پیدا کنیم و در نهایت چگونه بیشتر خودمان باشیم.

موضوع نویسنده

'Nika

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,271
4,328
مدال‌ها
2
افتخارات کتاب چراغ سبز ها: