- Jul
- 1,521
- 3,664
- مدالها
- 7
چرا یک تهیهکننده سینما باید شیوه صحیح ارتباط با رسانه و استفاده از تبلیغات را بداند؟
- ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰
- اخبار فرهنگی
- اخبار سینما و تئاتر

دیگر رسانه محدود به روزنامهها و مطبوعات نمیشود و اخبار به روز و بر خط در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. در این بین اخبار کذب و یا در جهت بر هم زدن نظم ساختاری یک پروژه نیز منتشر میشود. باید بررسی کرد وظیفه تهیهکننده در این شرایط چیست؟
خبرگزاری تسنیم- مصطفی محمدخانی (تهیهکننده)مفهوم رسانه با گذشت زمان معنای خود را به مفاهیم تازه و نو که شاید تا دیروز وجود نداشته تعمیم داده است. در عصر کنونی ابزارهای دیجیتال توانسته کوچکترین روابط انسانی را نیز به فعالیت رسانهای تبدیل کند؛ ابزارهایی که بازوی کسب و کار افراد و وسیلهای برای ارائه واکنشهای فردی و جمعی است. در این بین سینما نیز در کنار پیشرفت تکنولوژی و تغییر تجهیزات تولید یک اثر، ارتباط متفاوتتری با رسانه پیدا کرده است.
دیگر رسانه محدود به روزنامهها و مطبوعات نمیشود و اخبار به روز و بر خط در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. در این بین اخبار کذب و یا در جهت بر هم زدن نظم ساختاری یک پروژه نیز منتشر میشود و سرعت و وسعت انتشار اخبار انقدر زیاد است که ممکن است تکذیبیه و یا اصلاحیه اخبار اثر چندانی در تاثیر خبر اولیه نداشته باشد.
تهیه کننده به عنوان مدیر پروژه باید آگاهی کامل از فضای رسانهای داشته باشد و یا یک مشاور فضای رسانهای را در کنار خود قرار دهد تا در صورت نیاز بتواند اوضاع را از طریق او کنترل کند. تهیهکننده یک اثر با علم بر این که خاستگاه اثرش کجاست و دورنمای عرضه و نمایش آن چیست؟ باید فضای رسانهای پروژه را جلو ببرد، برای مثال شاید نیاز باشد یک پروژه رسانهای هوشمند برای ارائه محصول، از بدو تولید و یا شاید حتی در زمان تصویب ایده فعالیت خود را آغاز کند و فضا را برای موفقیت هر چه بهتر یک ایده نو، در بستر مناسبش فراهم کند. یک پروژه ممکن است به دلیل ساختارشکنی خود نسبت به محصولات روز بازار و فضای فرهنگی کشور بدون زمینهچینی و تبلیغات مناسب نتواند مجال عرضه مناسب پیدا کند، اما یک تهیه کننده میتواند با توجه به نفوذ رسانه در بازار طوری فضا را هدایت کند که در زمان مقرر برای انتشار اثرش بازخورد بهتری از مخاطب دریافت کند.
