هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
برنامه داشته باش
وقتی بدانید قرار است چه مطالبی را مطالعه کنید و در هر بازه زمانی کدام درسها را بخوانید و در واقع وقتی یک برنامه مشخص داشته باشید، دیگر نگرانی از بابت اتمام به موقع درسها ندارید و میتوانید با خیال راحت و بدون استرس درس بخوانید.
خودت را بشناس
وقتی من تواناییها و نقاط ضعف و قوت خودم را میشناسم، سعی میکنم در جهت رفع نقاط ضعف و پیشرفت شخصیام تلاش کنم. در این وضعیت من خودم را با دیگر دانش آموزان مقایسه نمیکنم و با دیدن پیشرفتهای آنها مضطرب نمیشوم. حتی در این حالت من به توقعات و نظرات اطرافیانم هم کمتر اهمیت میدهم.
به موقع شروع کن
حتی اگر برای امتحانی ده روز فرصت دارید، به موقع درس خواندن را آغاز کنید و به این بهانه که حالا وقت دارم و برای شروع زود است، درس خواندن را تا دقیقه نود به تاخیر نیندازید.
انتخاب محیط مناسب برای مطالعه
برخی افراد ترجیح میدهند تا در محیطی شخصی و آرام به مطالعه بپردازند و برخی دیگر، محیطهای عمومی را برای این کار انتخاب میکنند. انتخاب مکان مطالعه، یک امر کاملاً شخصی است و برای هر فرد تفاوت دارد. باید به خودتان رجوع کنید و ببینید در کدامیک از مکانهای مذکور، مطالب را بهتر یاد می گیرید و آنها را حفظ میکنید.
ورزش برای تقویت حافظه
اگر میپرسید که چگونه سریع حفظ کنیم باید به شما بگوییم که ذهن سالم در گروی سلامت جسم است! چنانچه بعد از مطالعه ذهنتان خسته میشود، بهتر است تا بهجای تماشای تلویزیون یا کار با گوشی تلفن همراه، کمی ورزش کنید. چرا که ورزش و تحرکات بدنی، در ارتباط مستقیم با سلامت جسم و ذهن انسان قرار دارند.