جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آداب خارجی چند غذای ایتالیایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط تارا با نام چند غذای ایتالیایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 407 بازدید, 12 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع چند غذای ایتالیایی
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
چند نمونه از غذا های معروف کشور ایتالیا
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

1-پیتزا مارگاریتا Pizza Margherita

پرچم واقعی ایتالیا همین پیتزای جذاب قرمز و سفید و سبز است. شما هر کاری هم که بکنید، ترکیب سس گوجه و پنیر پیتزا و ریحان بدمزه نمی‌شود! حالا تصور کنید یک دستور پخت قدیمی و اصیل ایتالیایی که از این 3 ماده‌ی غذایی به وجود آمده است چه محشری می‌شود! مردم ایتالیا ترجیح می‌دهند که پیتزا ماگاریتا را با تاپینگ‌های کمتر و سبک‌تر بخورند، چون بر این باورند که هرچقدر پیتزا خلوت‌تر باشد، کیفیت آن بیشتر است و درواقع نشان‌دهنده‌ی این است که آشپز آن از کیفیت مواد به کار برده‌اش مطمئن بوده و خواسته که تک تک مواد به چشم شما بیایند و طعمشان جدا جدا در دهانتان احساس شوند.
قطعا بارها این پیتزا را در کشور خودمان امتحان کرده‌اید ولی پیتزا مارگاریتایی که در خود کشور ایتالیا، محل تولد این خوشمزه‌ی دوست‌داشتنی، درست شده باشد
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

2-استیک فیورنتینا bistecca fiorentina

استیک فیورنتینا نوعی استیک مخصوص ایتالیایی است. این استیک همیشه در ابعاد خیلی بزرگ و قطور (حدود 5 سانت) بریده می‌شود و هر طرف آن از 5 تا 7 دقیقه پخته می‌شود، به صورتی که دو طرف آن پخته و داخلش نیم‌پز باقی ‌بماند. اگر طرفدار استیک کاملا نرم و پخته‌ شده هستید، احتمالا با استیک فیورنتینا کنار نمی‌آیید چون انقدر زخامت آن زیاد است که نرم نمی‌شود. اما اگر عاشق گوشت آبدار هستید، این غذا برای شما ساخته شده! معمولا در کنار استیک فیورنتینای ایتالیایی مخلفات زیادی سرو نمی‌‌شود. البته حجم غذا به اندازه‌ی کافی زیاد است و احتیاجی هم به مختلفات نیست. درواقع حجم این غذا معمولا به‌قدری زیاد است که یک نفر از پس آن برنمی‌آید پس موقع سفارش دادن، این مسئله را در نظر داشته باشید. بهترین جا برای امتحان‌کردن این غذای ایتالیایی خوشمزه، منطقه‌ی توسکانی، مخصوصا مرکز آن، فلورانس است.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

3-پاستا کاربونارا Pasta Carbonara

مگر می‌شود از غذای ایتالیایی حرف زد و پاستا را فراموش کرد؟ حتی ایده‌ی بدی نیست که به ایتالیا بروید و هرروز پاستا بخورید اما اگر اهل تنوع هستید، حداقل پاستا کاربونارا را امتحان کنید! تکرار می‌کنم: بدون امتحان‌کردن پاستای کاربونارا ایتالیا را ترک نکنید، وگرنه پشیمان می‌شوید! اسم این غذا از کربن یا همان زغال‌سنگ می‌آید. در گذشته، پاستای کاربونارا غذای موردعلاقه‌ی کارگران معدن زغال سنگ بوده. غذایی سیرکننده و خوشمزه! ورژن اصلی این غذا با نوعی گوشت دودی شده‌ی خوک درست می‌شود اما این روزها از بیکن هم برای درست کردن آن استفاده می‌کنند. فرق چندانی نمی‌کند، چیزی که مهم است، پیدا کردن یک رستوران عالی است که در درست کردن پاستای کاربونارا حرفه‌ای باشد. طوری که با خوردن اولین قاشق از آن، چشمانتان بدرخشند و مسیر زندگیتان برای همیشه عوض‌شود!
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

4-سالتیمبوکا Saltimbocca

تکه‌ی نازکی از گوشت گوساله را با لایه‌ی نازک‌تری از گوشت خوک نمک‌سود شده و انواع سبزیجات بپوشانید، آن‌ها را با خلال دندان به هم بچسبانید، داخل روغن بیندازید و سرخ‌کنید. تبریک می‌گویم! شما سالتیمبوکا درست کردید! این غذا با مرغ یا گوشت گوسفند هم درست می‌شود. سالتیبموکای اصیل ایتالیایی که خوب درست شده‌ باشد، در دهان آب می‌شود و یکی از محبوب‌ترین غذاهای محلی بین مردم ایتالیا و توریست‌هاست.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

5-پانزنلا Panzenella

یک سالاد ساده‌ی توسکانی که محتویاتش ممکن است تغییر کند ولی امکان ندارد گوجه و نان از داخلش حذف شود. اگر گوجه و نان نباشد دیگر سالاد پانزنلایی وجودندارد! این سالاد یک میان‌وعده‌ی دوست‌داشتنی برای فصل تابستان است. پس به محض درآمدن خورشید، به خوردن یک کاسه پانزنلا فکر کنید. احتمال بالایی وجود دارد که از این وعده لذت‌ببرید!
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

6-بروشتا Bruschetta

این پیش‌غذای ایتالیایی به درجه‌ای از کمال رسیده که در عین سادگی، خوشمزه و خاص است. تکه‌های نان گریل شده که با سیر له‌شده، گوجه، ریحان و حتی قارچ پوشانده شده، یک پیش‌غذای خوش‌طعم و سبک را به‌وجود می‌آورد که امکان ندارد اشتهای شما را باز نکند.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

7-ریزوتو Risotto

شمال کشور ایتالیا بیشترین تولید برنج را در کل اروپا دارد. پس طبیعی است که مردم شمال ایتالیا، روشی برای پختن برنجشان کشف کردند که از این همه محصول، یک غذای خوشمزه تولید کنند. ریزوتو غذایی بر پایه‌ی برنج است که با انواع طعم‌دهنده‌ها (گوشت، ماهی، سبزیجات،...) ترکیب می‌شود تا حالتی سوپ‌طور به خود بگیرد. یکی از معروف‌ترین انواع ریزوتو، ریزوتو آلا میلانز ( risotto alla Milanese ) است که با زعفران درست می‌شود و احتمالا بیشتر از بقیه‌ی انواع این غذا به مذاق ما ایرانی‌ها خوش می‌آید.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

۸- لازانیا Lasagna

فکر نکنید که لازانیا را فراموش کرده‌ایم. مگر می‌شود در لیست غذاهای ایتالیایی این بزرگوار را از قلم انداخت؟ این غذای کلاسیک ایتالیایی معمولا با سس راگو، بشامل یا بولونز درست می‌شود. لازانیایی که در کشور ایتالیا بخورید، با لایه‌های گوشت، سبزیجات و پنیر، کاری می‌کند که هیچ‌وقت فراموشش نکنید.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

9-اوسوبوکو میلانز ossobuco alla Milanese

یک غذای ایتالیایی خوشمزه دیگر برای کسانی که عاشق گوشت هستند! برای درست کردن این غذا، گوشت گوساله را با دمای کم و یواش یواش به مدت 3 ساعت می‌پزند تا نرم و خوش‌طعم شود. لیمو، سیر و جعفری به این گوشت طعمی دوست‌داشتنی می‌دهند. با وجود محبوبیت این غذای ایتالیایی ، ممکن است که آن را به سادگی در هر رستورانی پیدا نکنید چون همانطور که گفته ‌شد، آماده کردن آن به زمان زیادی احتیاج دارد. پس اگر در منوی رستورانی با اسم اوسوبوکو روبه‌رو شدید، دست نگه ندارید! فقط سریع سفارش دهید!
 
بالا پایین