هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
اسموربرود (Smørrebrød) یک ساندویچ روباز است که به طور معمول در دانمارک برای ناهار میل میشود. این غذا معمولاً با نان چاودار سرو شده و روی آن شاهماهی یا میگوی خام، تخممرغ سفت، گوشت یا سبزیجات قرار میگیرد.
پولسر (Pølser) یک غذای سنتی دانمارکی نیست، اما به قدری خوشمزه است که باید راجع به آن بدانید. پولسر اساساً نسخه دانمارکی هات داگ آمریکایی و شاید بهتر از آن است. این غذا در سراسر کپنهاگ و سایر شهرها در دکههای هات داگ فروخته شده و با سس کچاپ، خردل، پیاز سرخ شده و خیارشور سرو میشود.
کارتوفلر (Kartofler) یا سیبزمینی نقش مکمل وعدههای غذایی را در دانمارک دارد. روشهای مختلفی برای طبخ آن وجود دارد، اما به طور معمول در آب جوشانده شده و با سایر سبزیجات سرو میشود. البته گاهی اوقات آن را له کرده یا کاراملی میکنند (سیبزمینی را با شکر میپزند تا کارملی شود.)
4.وینربرود آمریکاییها وقتی به فکر یک شیرینی دانمارکی میاُفتند، وینربرود (Wienerbrød) در ذهنشان تداعی میشود. وینربرود خیلی شبیه به کروسان است و آن را با باترکریم و شکر پُر میکنند.
این غذا اساساً یک سوپ توت است که به عنوان دسر تابستانی نیز خورده میشود. توتهای قرمز را پخته و سپس با خامه سرو میکنند. اسم این غذا (Rødgrød med fløde) تلفظ دشواری دارد، پس مواظب باشید که مورد خنده دیگران قرار نگیرید!
6.ریسالاماند ریسالاماند (Risalamande) شبیه به نسخه آمریکایی پودینگ برنج است. این غذا به صورت سرد سرو شده و گیلاس گرم روی آن ریخته میشود. در ایام کریسمس یک بادام در آن مخفی میکنند و هر ک.س که آن را پیدا کند، جایزه میگیرد. این کار باعث ایجاد حس رقابت برای پیدا کردن بادام میشود.