جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

جامعه ایرانی چند غذای عربی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط حیفآ؛ با نام چند غذای عربی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 288 بازدید, 3 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع چند غذای عربی
نویسنده موضوع حیفآ؛
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حیفآ؛
موضوع نویسنده

حیفآ؛

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
1,024
4,593
مدال‌ها
3
معرفی چند غذای عربی

خوراک های عربی معمولا متعلق به محدوده ترکیه، عراق، سوریه، اردن، لبنان، فلسطین، سوریه، قبرس و مصر هستند. اما فرهنگ و آشپزی چیزی نیست که بتوان فقط به یک محدوده و مکان و زمان اختصاص داد. به همین دلیل از ایران تا مراکش شامل این فرهنگ و محدوده غذایی می ‌شود.
 
موضوع نویسنده

حیفآ؛

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
1,024
4,593
مدال‌ها
3
سالاد تبوله


سالاد تبوله بسیار مناسب گیاه خواران است. محتویات اصلی این سالاد خوش رنگ، سبزی جعفری، گوجه فرنگی، بلغور، نعناع و پیاز است که به صورت خیلی ریز خرد می‌ شوند. برای مزه دار کردن و خوشمزه تر شدن این سالاد می توان از روغن زیتون، نمک و آبلیمو استفاده کرد.
 
موضوع نویسنده

حیفآ؛

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
1,024
4,593
مدال‌ها
3
سالاد فتوش

یک سالاد خوشمزه از کشور لبنان با اساس نان عربی پیتا است که به صورت سرخ شده یا تنوری به عنوان کروتان استفاده می‌ شود. مواد اصلی این سالاد: کاهو، خیار، ترب، گوجه فرنگی، خرفه، پیاز، سماق، نعناع، آب لیمو و روغن زیتون است. اما در کشورهای دیگر بسته به ضائقه، موادی نظیر پنیر فتا، جعفری، زیتون، سیر و … را به آن اضافه می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

حیفآ؛

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
1,024
4,593
مدال‌ها
3
حمص

از نظر لغوی، حمص در زبان عربی به معنی نخود است و نام کامل این اشتها آور، نخود و ارده است .حمص یک خوارک فوق العاده خوشمزه خاور میانه ای است که با طعم خاص خودش، باعث افزایش اشتها شده و در سینی های مزه به عنوان پیش غذا سرو می شود. مواد اصلی حمص، پوره نخود پخته شده، ارده، سیر، روغن زیتون، آبلیمو نمک و فلفل است.
 
بالا پایین