علت های احساس تنهایی:
احساس تنهایی می تواند خیلی دلایل داشته باشه از جدا شدن، احساس بیهودگی، احساس متفاوت بودن، پرخاشگری، احساس ریاست، سوء تفاهم، اجبار شرایط، جابه جایی منزل، احساس نیاز شدید به محبت، روابط خانوادگی ضعیف در کودکی، تفاوت بین آن چه می خواهیم و آن چه هستیم، خجالتی بودن، عدم مهارت در برقراری ارتباط، ضعف اعتماد به نفس و … علت احساس تنهایی میتواند ریشه در مشکلات روانی و روحی داشته باشد. برای مثال، افسردگی میتواند تا حدی باعث تشدید احساس تنهایی در یک فرد شود. به همین خاطر است که باید به این حس رسیدگی کنید و اگر آزارتان میدهد، اقداماتی جدی درباره آن در نظر بگیرید.
منظور از اقداماتی جدی، انجام کارهایی مانند مراجعه به پزشک است. فناوری یکی از عمده ترین انواع علت احساس تنهایی است.
فناوری باعث شده که آدمها در عین نزدیکی به هم از یکدیگر دور شوند. به شکلک ها یا همان ایموجی ها دقت کرده اید. این عناصر گرافیکی مجازی، جای لبخند، اشک، شوق، عشق و تمام احساسات انسانی را گرفتهاند. شکلکهایی که حتی نمیدانیم، حس واقعی پشت آنها چیست.
اما سوال اساسی اینجاست که چگونه احساس تنهایی نکنیم ؟
بیشتر تنهایی ها و علائم آن موقتی هستند. اما، وقتی به مرور زمان عمیق شود، می تواند به افسردگی و اضطراب مبتلا شود، عزت نفس را از بین ببرد و باعث بروز مشکلات سلامتی جسمی شود.
اما چه باید کرد ؟ چگونه احساس تنهایی نکنیم ؟
۸ استراتژی برای هنگامی که تنهایی به شما آسیب می زند
مطالعات نشان می دهد که حدود ۷۵درصد از ما در بعضی از لحظات زندگی احساس تنهایی خواهیم کرد.
این موضوع غالباً با شرایطی چون پایان یک رابطه، از دست دادن شخصی که به شما نزدیک است یا رفتن به شهر جدید گره خورده است.
اما این احساس می تواند به روش های غیر منتظره ای هم رخ دهد – حتی اگر در فضا و موقعیت خوبی قرار داشته باشید.
این احساسات می تواند از اعماق خاطرات شما ناشی شود، میتواند به دلیل یک شکست، تلخی یا طرد شدن باشد، همان چیزهایی که به شما فهمانده اند دوستی هایتان بی معنی است.
بنابراین استفاده از برخی استراتژی هایی که در ادامه بررسی خواهیم کرد، میتواند به شما در مواجهه با این موضوع کمک کند.