جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چگونه انشانویسی‌ را تقویت کنیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط مینا طویلی زاده با نام چگونه انشانویسی‌ را تقویت کنیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 269 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع چگونه انشانویسی‌ را تقویت کنیم؟
نویسنده موضوع مینا طویلی زاده
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط مینا طویلی زاده
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5
(چند روش برای تقویت انشانویسی)
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5

1. تقویت مهارت نوشتن دانش‌آموز توسط معلم​

برای تقویت مهارت انشا نوشتن دانش‌آموزان و کودکان باید اقداماتی در مدرسه و خانه توسط معلمان و والدین انجام شود که در یک راستا و مکمل یکدیگر باشند. مهم‌ترین مواردی که معلم به نوبه خود، می‌تواند برای تقویت این مهارت انجام دهد عبارتند از:



  • ایجاد فضایی برای گفت‌وگو
ایجاد فضایی مناسب در کلاس درس برای گفتگو و بحث کردن دانش‌آموزان درباره یک موضوع جذاب و خاص می‌تواند تاثیر بسیار مهمی در مهارت انشا نوشتن دانش‌آموزان ایفا کند. از آنجا که در فرآیند نوشتن انشا نیاز است تا دانش‌آموز موضوع انشا را از دیدگاه خود و احساسی که به آن دارد بنویسید، وجود اعتماد به نفس و توانایی کافی در صحبت کردن احساس می‌شود.
دانش‌آموز با گفتگو کردن با دوستانش یاد می‌گیرد که چگونه نظر خود را بدون هیچ ترسی بیان کند و از ابراز آن نترسد. او در کلاس درس یاد می‌گیرد که داشتن نظر متفاوت نه تنها بد نیست بلکه قابل تحسین است و انتقاد شدن دیدگاهش، موجودیتش را زیر سوال نمی‌برد.
 
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5

2. تقویت مهارت انشا نوشتن دانش‌آموز توسط والدین​

نوشتن انشا تنها نوشتن کلمات بر روی کاغذ با املای درست نیست. برای تقویت مهارت نویسندگی و نوشتن انشا در کودکان، باید طرز درست فکر کردن و طریقه بیان افکار و احساسات به گونه‌ای شفاف و واضح را به کودکان یاد داد. والدین نیز در راستای تقویت مهارت انشا در کودکان نقش بسیار مهمی دارند و به هیچ وجه نمی‌توان از تعامل خانه و مدرسهدر این امور چشم پوشی کرد. از مهم‌ترین مواردی که پیشنهاد می‌شود والدین به انها عمل کنند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:



  • کمک کردن ممنوع!
تنبلی کردن برخی از دانش‌آموزان در نوشتن انشا، دوست نداشتن موضوع و سردرگمی در اینکه چه بنویسم، از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود دانش‌آموز از والدین خود بخواهد برای کم نشدن نمره‌اش در این درس، به جای او انشا بنویسند. اگر می‌خواهید مهارت انشانویسی را در فرزند خود تقویت کنید از کمک کردن بی‌مورد به فرزند خود در درس‌هایش خودداری کنید.



  • تشویق کردن
کودکان نیازمند ذره‌ای توجه و تشویق از طرف کسانی هستند که او را عاشقانه دوست دارند. تشویق کردن یک عمل باعث می‌شود تا کودک تلاش بیشتری برای انجام دوباره آن و بهتر کردنش بکند. به همین دلیل توصیه می‌شود که در برخی از مواقع از او بخواهید تا انشاهای خود را برای شما بخواند و او را تشویق و تحسین کنید. تشویق والدین از مهم ترین عواملی است که، می‌تواند منجر به تقویت مهارت انشا نویسی در کودک شود.
 
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5
  • داستان‌گویی
یکی از روش‌های سرگرم‌کننده برای تقویت مهارت انشا نویسی در کودکان، تشویق آنها به داستان‌گویی است. به فرزند خود اجازه دهید تا درباره اتفاقات جالبی که برایش افتاده با تمام جزئیات در برابر شما و یا جمع‌های خانوادگی صحبت کند. توجه کردن به صحبت‌های کودک و تشویق کردن او به این کار باعث می‌شود تا تمرکز بیشتری برای نوشتن یک متن منسجم پیدا کند و اعتماد به نفس بیشتری برای ابراز آنچه تجربه کرده داشته باشد.
 
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5
  • عدم سرکوب احساسات
تجربه نشان داده است که کودکانی که قادرند احساسات درونی خود مانند شادی، غم، خشم، حسادت و… را ابراز کنند و به راحتی درباره‌اش حرف بزنند، در نوشتن انشا مهارت بیشتری دارند. به همین دلیل توصیه می‌شود در روش تربیتی خود، از سرکوب کردن احساسات و بی‌توجهی به آن اجتناب کنید و در مواقع نیاز فرصت مناسبی به کودک برای ابراز احساسات درونی‌اش بدهید.
 
موضوع نویسنده
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
894
3,486
مدال‌ها
5
  • تشویق کردن کودک به کتاب خواندن
تقویت مهارت انشا نوشتن در کودکان و دانش‌ آموزان نیاز به دایره لغت قوی دارد و یکی از بهترین روش‌های افزایش دایره لغات، خواندن کتاب‌های غیردرسی مانند داستان و مجله‌های کودکانه است. آشنایی با صفت‌ها، کلمات هم‌خانواده، لغات جدید و… در هنگام نوشتن انشا به کودک کمک خواهند کرد و دست او را در توصیف کردن و داستان‌سرایی باز می‌گذارند
 
بالا پایین