جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چگونه مقدمه و پیشگفتار کتاب را بنویسم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط -pariya- با نام چگونه مقدمه و پیشگفتار کتاب را بنویسم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 711 بازدید, 35 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع چگونه مقدمه و پیشگفتار کتاب را بنویسم
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
نکته: البته این را هم باید گفت که گاهی اوقات ممکن است نویسنده خودش پیش‌گفتار را بنویسد که در این صورت جزئی از خود مقدمه به حساب می‌آید. حتی مقدمه را ممکن است شخص دیگری بنویسد. اینکه برخی خلاف استانداردها پیش می‌روند چیز عجیبی نیست.

نمونه‌هایی از پیش‌گفتار کتاب‌های مختلف
کتاب «همه چیز داشتن» از جان اساراف، پیش‌گفتار را «باب پراکتر» نویسنده‌ی کتاب پر فروش « تو ثروتمند زاده شده‌ای» نوشته است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
نمونه‌هایی از پیش‌گفتار کتاب‌های مختلف
کتاب «همه چیز داشتن» از جان اساراف، پیش‌گفتار را «باب پراکتر» نویسنده‌ی کتاب پر فروش « تو ثروتمند زاده شده‌ای» نوشته است.
او نیز پیش‌گفتار را با نقل قولی از «والت ویتمن» شروع کرده است. به بخشی از آن دقت کنید:

«من همین‌طور که هستم، وجود دارم… همین بس است، حتی اگر هیچ ک.س دیگر نداند، من راضی‌ام. من این جمله‌ی حکیمانه را ترجمان کامل زندگی جان اسارف می‌دانم.»

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
کتاب « سوگ مادر» اثر شاهرخ مسکوب، پیش‌گفتار نوشته شده توسط «حسن کامشاد» نویسنده‌ی کتاب «پایه‌گذاران نثر جدید فارسی» این‌گونه است:
شاهرخ مسکوب عاشق مادرش بود. به گفته خودش مادر را بیش از دوست داشتن، می‌پرستید. پدرش وقتی شاهرخ شانزده ساله بود درگذشت، برادر کوچکش یک هفته بعد، مادرش می‌بایست داغ این دو مرگ را برتابد و پسر و دو دختر کوچکتر خود را بزرگ کند و به سامان رساند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
من در سال ۱۳۲۳ در کلاس ششم متوسطه در اصفهان به آشیانه گرم این خانواده راه یافتم. مادر خودم تازه مرده بود و من چنان شیفته محبت، سادگی و مهربانی تک تک افراد این خانواده شدم که در عالم خیال اندیشیدم ای کاش این زن همسر پدر بیوه من می‌شد

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
کتاب «تا می‌توانی بنویس» از ناتالی گلدبرگ، پیش‌گفتار توسط «جودیت گسست» نوشته شده است:
چندسال پیش، وقتی اتاق زیرشیروانی مادربزرگم را تمیز می‌کردم، به نوشته‌ایی در قاب چوب بلوط برخوردم که می‌گفت: «کار خود را به بهترین صورت ممکن به انجام برسان و مهربان باش.» به یاد دارم آن لحظه، کنار هم قرار دادن آن پیام‌ها را نامربوط پنداشتم و به آن خندیدم. اکنون آنقدر برایم پرمعناست که نمی‌دانم چگونه نادیده‌اش گرفتم.

جودیت گسست در پاراگراف دیگری در همین بخش درباره‌ی نوشتن پیش‌گفتار این کتاب می‌گوید:

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,927
مدال‌ها
11
نخست که در صندوق پست، یک نسخه کتاب «تا می‌توانی بنویس» را با این پرسش دریافت کردم که آیا می‌خواهم برایش پیش‌گفتار بنویسم، فکر کردم: «نه، خدایا هیچ‌گاه پیش‌گفتار ننوشته‌ام و طرز نگارش آن را نمی‌دانم. می‌پنداشتم برای انجام این کار باید واجد شرایط یا تجربه‌ایی باشم که فاقد آن بودم. در حال پرواز به دیترویت، برای شرکت در مراسم ختم یکی از خویشاوندان، کتاب را خواندم

بالا پایین