- Mar
- 3,286
- 12,551
- مدالها
- 6
گاهی اوقات خواب میبینم که صبح رستاخیز فرا رسیده و فاتحان، دولتمردان و حقوقدانان گرانقدر آمدهاند تا پاداش خود ـ تاجها، دیهیمها و نامهایشان را که برای ابد بر مرمر حک شده است ـ دریافت کنند و آفریدگار آنگاه که ما را با کتابهایمان در دست میبیند که میآییم بیهیچ دشمنیای، رو به پطرس مقدس کرده و میگوید: «نگاه کن، اینها نیازمند هیچ پاداشی نیستند. چیزی در اینجا نیست تا به آنها هدیه کنیم. آنها به خواندن عشق میورزیدند.»
ویرجینیا وولف
عاشق خواندن بودن دنیای خودش را دارد. وقتی به زندگیام نگاه میکنم میبینم در عاشقی کتاب به جایی رسیدم که رها کردن رمان و داستان برایم غیرقابلتصور است.
خواندن، کار لذتبخش روزانۀ من است که هرچقدر بیشتر در آن غرق میشوم جهانم زیباتر میشود. چیزی در خواندن یافتهام که در هیچ جای دیگری از این جهان پیدا نمیشود.
ویرجینیا وولف هم در یگانگی لذت خواندن در دنیا، با من همعقیده است.
اما آدمهای زیادی در راه خواندن سردرگماند. افرادی که پشت در بهشت برین عاشقان کتاب ایستادهاند و در یک کلام نمیدانند چگونه باید کتاب بخوانند؟
ویرجینیا وولف
عاشق خواندن بودن دنیای خودش را دارد. وقتی به زندگیام نگاه میکنم میبینم در عاشقی کتاب به جایی رسیدم که رها کردن رمان و داستان برایم غیرقابلتصور است.
خواندن، کار لذتبخش روزانۀ من است که هرچقدر بیشتر در آن غرق میشوم جهانم زیباتر میشود. چیزی در خواندن یافتهام که در هیچ جای دیگری از این جهان پیدا نمیشود.
ویرجینیا وولف هم در یگانگی لذت خواندن در دنیا، با من همعقیده است.
اما آدمهای زیادی در راه خواندن سردرگماند. افرادی که پشت در بهشت برین عاشقان کتاب ایستادهاند و در یک کلام نمیدانند چگونه باید کتاب بخوانند؟