جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ژانر نسازیم.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ژانر ها توسط آریانا با نام ژانر نسازیم. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 252 بازدید, 6 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته ژانر ها
نام موضوع ژانر نسازیم.
نویسنده موضوع آریانا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریانا
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
بسم الله الرحمن الرحیم

قرار بر این شد چندین ژانر معرفی کنم که اصلا ژانر به حساب نمیاد.
تمامی این ژانرها ساخته نویسندگان عزیز است، و کاملا اشتباه است.
امیدوارم بعد از خواندن این مطلب دیگر از این ژانرها استفاده نکنید.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
ژانرِ کلکی
اگر در رمان دو نفر کلکل دارند و یکسره در حال بگو مگو هستند آیا این نشان دهنده‌ی ژانر کلکی هست؟
آیا وجود پسر مغرور یا دختر مغرور که دائم دیگری را تو سری خور نشان دهد و با غرور از عشق او رد شود و نادیده بگیرد اما...
کلکل کنه و شخصیت هم دیگر را زیر سوال ببرند ولی...
تو دل برای هم‌دیگه غش و ضعف کنن نشان دهنده‌ی ژانر کلکی هست؟

کافیست کمی واقع‌بین عمل کنیم. من از گفتن این حرف‌ها قصد توهین به موضوع رمانی را ندارم که محتوی رمانش دختر و پسری جسور و یا به قول خیلی‌ها کلکلی دارند.
موضوع حرف من ژانر است چرا که از نظر من
هر ک.س برای نوشتن از نقطه‌ای شروع می‌کند چه بسا بعد از نوشتن اولین رمان خود، بعدها آن را رمان نداند . هرچه از ذهن هر ک.س خلق شود با ارزش است اما می‌توان این موضوع را با مطالعه و تحقیق در رابطه با رمان و یا داستان خود با ارزش‌تر کرد.

خب دوستان پس ما هیچ ژانری به نام کلکلی در بین ژانر‌های ثبت شده و اصولی نداریم

لطفاً این را درک کنیم که هر کار و هدفی ارزش دارد
ارزش رمان‌ها و داستان‌ها را با این اصطلاحات ژانرنما
کم نکنیم و برای آثار خلق شده از ذهن خود و دیگر دوستان و نویسندگان ارزش قائل شویم.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
همخونه‌ای

اومدم دومین کلمه‌ی پرکاربرد که خیلی از ما اون رو زیاد شنیدیم.
خب زمانی‌که این کلمه در ژانر‌های ثبت شده وجود ندارد، پس ژانر نیست.
دوستان گذشت زمان رمان‌های همخونه‌ای که همه دنبالش بودن. گذشت اون رمان‌هایی که همه اشتیاق برای خوندش داشتنش.

فقط کافیست کمی واقع گرایانه نوشت. کجای مملکت و یا کشور ما به دختر و پسری که ازدواج نکردن خونه میده که بخوان هم‌خونه بشن.
والا این رمان‌ها رو جای هم‌خونه‌ای باید بزنن فانتزی.
اگر قرار هست به اجبار، شرطی و یا به هر دلیلی ازدواجی صورت بگیره و هیچ کدام راضی به این ازدواج نباشند.

عزیزان این رمان‌ها ژانر اجتماعی بهشون تعلق می‌گیرد.

این اصطلاح ژانرنمای

هم‌خونه‌ای
را از ذهن خود حذف کنید.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
تخیلی

خب دوستان این کلمه به تنهایی هیچ ژانری نیست.
باید بدانیم چه چیز می‌خواهیم، دنبال چه چیزی هستیم. اگر من قراره رمانی ورای واقعیت بنویسم و تنها دلیل تخیل و داشته‌های ذهنم خودم هست.
به طور مثال رمانی که محتوی آن جنگلیست و پر از موجودات خیالی که هیچکدام واقعیت ندارند و محتوی هیچ ریشه علمی ندارد ژانرش فانتزی است.
یا به طور مثال رمانی‌ که محتوی آن به موجودات تخیلی و فضایی اشاره دارد که همه می‌دانیم دانشمندان هم در این زمینه تحقیقاتی انجام داده‌اند.
و یا مربوط به شیطان باشد و بخواهد موضوع خیالی خود را درونش ادغام کند ژانر این رمان‌ها
علمی‌_تخیلی هست

پس عزیزان ما هیچ جای دنیا ژانری با عنوان تخیلی نداریم.
این اصطلاح ژانرنما
تخیلی را از ذهنتون حذف کنید
.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
ارباب رعیتی
اگر رمانی با محتوی ارباب سالاری و مردم عادی و یا همون رعیت که همه می‌شناسید در حال تایپ و یا حتی تصمیم به نوشتنش دارید. اگر قراره ارباب عاشق دختر رعیت بشه‌، ارباب به زور دختر رعیت رو بگیره یا ارباب دختر رعیت رو بدزده و یا...

این رمان باید ژانر عاشقانه و یا اگر محتوی پرباری داشته باشه اجتماعی بگیره.

خواهش می‌کنم دوستان این اصطلاح ژانرنما

ارباب_رعیتی رو از ذهنتون حذف کنید.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
احساسی
اصطلاح ژانر‌نمای احساسی را به اشتباه جایگزین عاشقانه نکنید. نویسندگان عزیز، خوانندگان عزیز دقت کنید،
قرار نیست چون رمان پر از حس خوب و بد هست و یا پر از ابهام احساسات هست و نمی‌دونیم ژاکلین به غضنفر می‌رسه یا نه، بگیم ژانر این رمان احساسیه.
عزیزانی که دنبال رمانِ احساسی هستید باور کنید احساسی ژانــــر نیست.

ژانر تایید شده و به ثبت رسیده این رمان‌ها
عاشقانه است.
لطفاً خواهشا از این اصطلاحات ژانر نما در رمان‌هاتون استفاده نکنید. باور کنید تمام این افکار منفی و اشتباه است.
به امید روزی که تمام این اصطلاحات از مکتب پاک شوند.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
راز آلـود

نویسندگان عزیز ما ژانری به عنوان رازآلود نداریم
خواهش می‌کنم راز آلود را جایگزین ژانر معمایی نکنید.

قرار نیست چون رمان شما به طور مثال جنایی هست و قراره چندین گره توسط کارآگاه رمان باز بشه اسمش رو بذارید راز و رمز رمان.
یا اینکه به خودتون بگید حالا که داستان یا رمانم پر از رمز و راز هست پس علی اللهی اینم بزنم تنگ ژانرها تا همه چی توپ باشه و نشه ایرادی ازش گرفت.

همین اول کار گیر میفتین، چون
راز آلـــود ژانر نیست.

خواهش می‌کنم از این اصطلاحات در رمان استفاده نکنید.
دوستان در انتخاب ژانر بیشتر دقت کنید.
موفق باشید.

بالا پایین