جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی کارگردان محمدامین کریم‌پور

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط اورانوس با نام کارگردان محمدامین کریم‌پور ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 137 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع کارگردان محمدامین کریم‌پور
نویسنده موضوع اورانوس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اورانوس
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
  • تولد: ۷ مرداد ۱۳۷۳ در تهران
  • پیشه: کارگردان و بازیگر

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8

بیوگرافی محمد امین کریم پور و همسرش​

محمد امین کریم پور متولد ۷ مرداد ۱۳۷۳ در تهران ، بازیگر و کارگردان است

فارغ التحصیل لیسانس رشته برق الکترونیک از دانشگاه علمی کاربردی می باشد که از ساخت کلیپ های طنز اینستاگرامی شروع کرد و حالا کارگردانی هم می کند.

اصالت خانواده​

محمد امین کریم پور در محله «سر سبیل» تهران به دنیا آمده است سپس به سمت گیشا رفتند و از پنجم ابتدایی ساکن شهرک اکباتان شدند و حالا سعات آباد هستند

از طرف پدری اهل دامغان سمنان و از سمت مادری اصالت شمالی دارد

شروع از فیسبوک​

فعالیتم از دوران دبیرستان با فیسبوک شروع شد ، از همون اول ۵ هزار دوست خوب داشتم ، عکس میزاشتم، می رفتم بازوهامو می دادم دوستام فتوشاپ می کردند، همینجوری بالا می رفتم

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8

جدی تر با اینستاگرام​

با اومدن اینستاگرام با گوشی شروع به ساخت ویدیو کردم و همزمان در فیسبوک هم میزاشتم، دیگه دو سه تا از ویدیو هام پخش شد و دیدم همه دارن خوششون میاد

بعد دابسمش اومد ما دیگه یواش یواش ویدیو زدیم کشیدیم بالا تا اینجا رسیدیم

در فکر فوتبالیست شدن بودم​

اصلا به درآمد زایی و پول درآوردن از این راه فکر نمی کردم، همش تو فکر فوتبال بودم و هر روز می رفتم یه جا تست می دادم

اینستاگرام میلیونی​

ویدیوهای طنر ۱۵ ثانیه محمد امین یواش یواش به فیلم های حرفه ای طنز یک دقیقه تبدلیل شد و رفته رفته به دو و سپس چهار میلیون فالوور را نیز رد کرد

او با داشتن تعداد زیادی فالوور و انجام تبلیغات چیزی بین ۲۰ الی ۶۰ میلیون درآمد دارد

شروع حرفه ای تئاتر​

در مرداد ماه ۹۶ با همکاری عرفان علیرضایی و چندین بازیگر کارگردانی یک نمایش طنز بنام «این سه تا گرامی» را روی صحنه نمایش تالار اریکه ایرانیان برد

در ۲۸ اجرا ۵۰۰ میلیون تومان فروش داشتند که بهترین فروش تهران شد، البته ۶ اجرای آخر این نمایش به دلیل لغو مجوز از وزارت ارشاد لغو شد

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
واسه انتخابات من سمت هیچ جناحی نگرفتم، خیلی پیشنهاد و پولای خوبی داشتند، تازه شورای شهر انقدر پیشنهاد کردند بیا اینکارو بکن ولی گفتم من نمیام

ازدواج​

محمد امین کریم پور ۸ آبان ۱۳۹۸ وقتی ۲۵ ساله بود با خانم «مهشید زارع» تحصیلکرده لیسانس رشته هوشبری ازدواج کرد.

بچه تخس و شری بودم​

اولین گوشی حرفه ای که داشتم مقطع راهنمایی یه موبایل w200 سونی اریکسون بود که مدرسه هم می بردم ! ، بچه تخس و شری بودیم

کلا با رفیقام همیشه اگر کاری هم نمی کردیم بقیه به ما گیر می دادند که آره کار ایناست.

کارگردانی فیلم سینمایی​

محمد امین اولین بار سال ۱۳۹۹ بود که وارد عرصه کارگردانی شد و فیلم «حکم تجدید نظر» را با حضور ژاله صامتی ، همایون ارشادی و گیتی قاسمی ساخت

رضا کریمی تهیه کننده باسابقه سینما تهیه کننده فیلم او را برعهده داشت

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

ناظر آزمایشی
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8

کارگردان مورد علاقه​

کارگردان مورد علاقه خارجی ام «کوئنتین تارانتینو» است که فیلم «پالپ فیکشن» و فیلم «جنگوی زنجیرگسسته» از ایشان را خیلی دوست دارم

در زندگی روتینم شاد هستم​

در زندگی روتینم هم شاد هستم و حداقل می توانم بگویم اگر غمی هم دارم توی دل خودم است

همیشه در جمع شاد هستم و همین باعث شده تا اگر دوستان و بستگانم در کنارم خوشحال باشند ، من حتی از دوران مدرسه هم کلیپ هایی با دوستانم دارم که دور هم شوخی کرده ایم و هم حسابی خندیده ایم

از کلاس تا جایزه​

کارگردانی ، یکی از بزرگترین علاقه هایم است و کلاس های فیلمسازی آقای «کیانوش عیاری» را هم رفتم و حتما روزی میرسد که توی این سینما جایزه بگیرم

آدم تنبلی هستم​

کلا آدم تنبلی هستم ، حوصله هیچ کاری را ندارم ، تو خونه کار نمی کنم و بیشتر دوست دارم نظارت کنم (باخنده) اما سر فیلمبرداری اینجوری نیستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین