جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری کتاب‌هایی بخرید که از نظر ادبی قوت و قدرت دارند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام کتاب‌هایی بخرید که از نظر ادبی قوت و قدرت دارند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 166 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع کتاب‌هایی بخرید که از نظر ادبی قوت و قدرت دارند
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
محد‌هاشم اکبریانی، در معرفی پیشنهاداتش برای خرید از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اظهار کرد: یک سری کتاب‌ کلاسیک برای آن دسته که می‌خواهند دست به قلم شوند معرفی می‌کنم؛ البته این کتاب‌ها برای نوشته‌های فراواقعی بیشتر می‌تواند الگو و الهام‌بخش باشد که یکی از آن‌ها کتاب «تذکرة الاولیاء» عطار نیشابوری و دیگری «عجایب‌نامه» نوشته محمد ابن محمود همدانی با ویرایش جعفر مدرس‌صادقی است.
این نویسنده دلیل انتخاب این کتاب‌ها را گفت: این کتاب‌ها هم از نظر ادبی قوت و قدرت دارند و هم می‌توانند برای خواننده سرگرم‌کننده باشند.
اکبریانی درباره اثر جدیدش گفت: در‌حال حاضر یک مجموعه داستان دارم به نام «جور‌دیگر‌جهان» که مجوز هم گرفته است و قرار بود امسال توسط نشر نیماژ منتشر شود؛ اما اگر نمایشگاهی برگزار شود قرار است در آنجا منتشر کنند. رمانی نیز در دست ویرایش دارم که هنوز اسمی برایش انتخاب نکردم و دست هیچ ناشری هم ندادم؛ اما موضوع داستان درباره شکل‌گیری و ساخت یک منزل مسکونی از سال 1315 تا وقتی که تخریب می‌شود است و زندگی را که در آن جریان دارد، برای مخاطب بیان می‌کند.
این نویسنده درباره دغدغه‌اش از نوشتن کتاب جدیدش گفت: دغدغه‌ام از نوشتن کتاب «جور‌دیگر‌جهان» وارد کردن مفاهیم اسطوره‌ای در قالب امروزی است. دغدغه‌ام این است که بتوانم اسطوره‌های ایرانی و کشور‌های دیگر را در قالب داستان مدرن عرضه کنم؛ اسطوره‌ها همان‌طور که می‌دانید شکل فرا‌واقعی دارد و کتاب «جور‌دیگر‌جهان» مبنایش داستان‌های اسطوره‌ای است.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
اکبریانی درباره تفاوت اثر جدیدش با اثر‌های قدیمی‌ترش گفت: تفاوت این کتاب با آثار قبلی‌ام در همین نگاه به اسطوره‌هاست؛ البته داستان‌های فراواقعی نوشتم به نام «زندگی همین است» که در آن هم از اسطوره‌ها بهره بردم؛ اما در «جور‌دیگر‌جهان» می‌توان گفت در داستان‌های مختلف کتاب، اسطوره‌های کشور‌ها بدون اینکه ذکری از نامشان برده شود وجود دارند و همانطور که گفتم این اسطوره‌ها در قالبی داستانی به کار برده شدند.
وی درباره علاقه جوانان نسبت به کتاب جدیدش گفت: بعید می‌دانم قشر جوان به این کتاب علاقه‌ای نشان دهد؛ چراکه ذهن خواننده ایرانی رئال‌پسند و واقعی‌پسند است و کمتر به سبک سورئال علاقه نشان می‌دهند؛ اما با این حال طرفداران خاص خود را دارد و نباید همیشه به این فکر کنیم که خواننده‌های زیادی پای کتاب بیایند؛ چراکه دلیل خوب بودن کتاب به کم یا زیاد بودن خوانندگان آن کتاب نیستند و دلیل خوب بودن کتاب را ماندگاری آن در تاریخ تعیین می‌کند.
این نویسنده در پایان گفت: از آنجایی که قبلا خودم خبرنگار بودم طبیعتا بیشتر رسانه‌ها را در نظر دارم و می‌توانم حدس بزنم که درحال حاضر چندان بهایی به کتاب داده نمی‌شود به جز نشریات تخصصی کتاب.

بالا پایین