جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ با نام کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 164 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم
نویسنده موضوع ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
نام کتاب:‌ اندازه تمام دنیا دوستت دارم

نویسنده: آملیا هپ ورث

مترجم: سید‌علیرضا هاشمی فشارکی

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
معرفی کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم
یک عاشقانه‌ی مادرانه! کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم به قلم آملیا هپ ورث، یک داستان خیالی از ماجراهای خرسِ مادر و بچه‌خرسی است که در کنار یکدیگر از لحظه‌لحظه‌ی زندگی لذت می‌برند. اتفاقات ساده و دلنشین این داستان، کودک شما را به زندگی حیوانات علاقمند کرده و همچنین او را با رابطه‌ی عمیق مادر و فرزندی بیشتر آشنا خواهد کرد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
درباره‌ی کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم
تا‌به‌حال در بسیاری از فیلم‌ها و مستندها از خطرناک بودن خرس‌ها دیده و شنیده‌ایم اما الآن وقت آن رسیده که تصویر کاملا متفاوتی را از زندگی این حیوانات دوست‌داشتنی به کودکانمان نشان بدهیم. کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم (I love you to the moon and back) ماجرای زندگی ساده‌ی خرس مادر و فرزند اوست که یکدیگر را عاشقانه دوست دارند. آملیا هپ‌ورث (Amelia Hepworth) مانند دیگر آثارش بازهم به سراغ دنیای حیوانات رفته تا بار دیگر روایتگر ماجراهای شگفت‌انگیز طبیعت باشد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
هر صبح، خرس مادر و فرزندش با طلوع خورشید روز خود را شروع می‌کنند. بعد از اینکه به هم آب پاشیدند، باهم از کوه‌ها بالا می‌روند تا نورهای رنگارنگ را در آسمان درخشان تماشا کنند. آن‌ها عشقشان را با به هم مالیدن نوک دماغشان و بازی کردن با یکدیگر نشان می‌دهند. گاهی هم به دوستانشان سر می‌زنند و با آن‌ها بازی می‌کنند. این خانواده‌ی کوچ هر شب در آغوش یکدیگر، درحالی‌که به ستارگان آسمان خیره شده‌اند به خواب می‌روند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم با تصاویر شاد و رنگارنگ، چهره‌ی دیگری از طبیعت و حیوانات را به کودکان نشان می‌دهد. کتاب حاضر نیروی تخیل فرزندتان را تقویت کرده و او را به دوستی با حیوانات تشویق می‌کند. این داستان با ترجمه‌ی سید علیرضا هاشمی فشارکی و به همت موسسه نشر تولید علم فرزانگان برنا به چاپ رسیده است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
کتاب اندازه تمام دنیا دوستت دارم برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب حاضر برای مخاطبان گروه سنی الف، به‌ویژه کودکان 3-5 سال مناسب است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,496
986
مدال‌ها
2
امیدوارم لذت ببرید💫

بالا پایین