جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری کتاب بزرگ‌ترین سرمایه هر شخص در جهان است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام کتاب بزرگ‌ترین سرمایه هر شخص در جهان است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 131 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع کتاب بزرگ‌ترین سرمایه هر شخص در جهان است
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
گیتی معینی با اشاره به این‌که بیشتر علاقه‌مندم کتاب‌های مذهبی و دینی مطالعه کنم، اظهار کرد: من عاشق کتاب و نمایشگاه کتاب به شکل حضوری هستم و به همین منظور حتما به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهم آمد چرا که اعتقاد دارم نمایشگاه و کتاب بزرگ‌ترین سرمایه و ثروت هر شخص در جهان است.

گیتی معینی (بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون) ضمن بیان این‌که دلم برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بسیار تنگ شده است، اظهار کرد: من و پسرم عاشق نمایشگاه کتاب هستیم و برای حضور در مصلای امام خمینی(ره) لحظه شماری می‌کنیم.

او با اشاره به این‌که کتاب عامل رشد و پیشرفت انسان است و غذای روح به شما می‌رود، عنوان کرد: همانطور که مصرف مواد خوراکی غذای جسم است مطالعه نیز غذای روح انسان به شمار می‌رود؛ کتاب خواندن باعث افزایش اعتماد به نفس انسان شده و سبب پیشرفت و ترقی او در همه امور زندگی می‌شود.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون همچنین مطرح کرد: پدر و مادر به عنوان الگو، اولین کسانی هستند که کودک از آن‌ها تقلید می‌کند و به نوعی فرزندان راه و روش صحیح زندگی کردن را از پدر و مادر یاد می‌گیرند بنابراین والدین نقش موثری در کتاب‌خوان کردن خانواده ایفا می‌کنند؛ وقتی پدر و مادر همراه با فرزندان خود به قصد خرید کتاب، راهی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌شوند و آنها را در معرض دیدن کتاب قرار می‌دهند زمینه علاقه‌مند کردن آنها را به کتاب فراهم می‌کنند.

وی درباره مطالعه و خاطرات خود در دوران کودکی تصریح کرد: وقتی کلاس پنجم ابتدایی بودم آنقدر کتاب دوست داشتم که کتاب «بی‌خانمان» نوشته ویکتور هوگو و «پیرمرد و دریا» نوشته ارنست همینگوی نویسنده سرشناس آمریکایی را بارها و بارها می‌خواندم و به نوعی کتاب با گوشت و خونم عجین شده بود؛ فکر می‌کنم امروز که یک بازیگر، مجری و گوینده با اعتماد به نفس در رادیو هستم مرتبط با خواندن کتاب است و در کل موفقیت‌های امروز در زندگی‌ام را مدیون کتاب و مطالعه آن هستم.

او درباره پسرش و این‌که چگونه عاشق کتاب شده است، عنوان کرد: پسرم بی آنکه من در خانه او را تشویق به مطالعه کنم تبدیل به یک کتاب‌خوان حرفه‌ای شده است به طوری‌که تمام تفریح او کتاب است؛ یعنی نه گردش و کوه می‌رود، نه سینما و نه پارک. همه چیز پسرم شده است کتاب و کتاب و کتاب. همین علاقه‌مندی او به کتاب باعث پدید آمدن کتابخانه شخصی در منزل با ۲۲۰عنوان کتاب در موضوعات مختلف شده است.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
گیتی معینی در پایان ضمن بیان این‌که بیشتر علاقه‌مندم کتاب‌های مذهبی و دینی مطالعه کنم، گفت: من عاشق کتاب و نمایشگاه کتاب به شکل حضوری هستم و به همین منظور حتما به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهم آمد چرا که اعتقاد دارم نمایشگاه و کتاب بزرگ‌ترین سرمایه و ثروت هر شخص در جهان است.

بالا پایین