جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب کتاب جنگجوی عشق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط شاهدخت با نام کتاب جنگجوی عشق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 161 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع کتاب جنگجوی عشق
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,345
مدال‌ها
25
کتاب جنگجوی عشق

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,345
مدال‌ها
25

معرفی کتاب جنگجوی عشق​

کتاب جنگجوی عشق خودزندگی‌نامه‌ای از گلنن دویل ملتن، نویسنده‌ی آمریکایی است. گلنن دویل در این کتاب از نقاط تاریک زندگی خود بی‌پرده سخن گفته است. نقاط تاریکی که به دره‌هایی عمیق می‌ماند و زنده بیرون آمدن از آن‌ها ناممکن به‌نظر می‌رسد. صراحت و صداقت گلنن دویل در روایت تجربه‌هایی که برای یک زن می‌تواند کشنده و باورنکردنی باشد و نقش عشق در برآمدن او از خاکستر فلاکت‌هایش، جنگجوی عشق را به اثری بسیار پرطرفدار و پرفروش تبدیل کرد.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,345
مدال‌ها
25

درباره کتاب جنجگوی عشق​

کتاب جنگجوی عشق، اثری از گلنن دویل ملتن نویسنده‌ی آمریکایی است. گلنن دویل در این کتاب که در سال ۲۰۱۶ برای اولین‌بار منتشر شد، روایت صادقانه‌ای از زندگی‌اش ارائه داده است. او از دردهایی که از نوجوانی با خود به دوش می‌کشید، بحرانی که در زندگی زناشویی تجربه کرد، اعتیاد به الکل و آن‌چه از پس این اعتیاد بر او گذشت، بی‌لکنت سخن گفته است. نویسنده از نوجوانی‌اش و از بحران‌هایی گفته که یک دختر نوجوان می‌تواند تجربه کند؛ از دردهایی نوشته که زنان بیشتر در معرضش هستند؛ اما روایت صادقانه و صمیمانه‌ی او برای همه‌ی مخاطبان از هر جنس و رنگ و نژادی الهام‌بخش است.

ملتن خ*یانت همسر، اعتیاد شدید به الکل، درد، فروپاشی زندگی و شکست، زوال زیبایی ظاهری و بسیاری ناملایمات دیگر را تجربه کرده است. روایت او فارغ از این‌که شرح فلاکت‌ها و فائق آمدنش بر مشکلات باشد، نجوایی درونی و مواجهه‌ با خودش است. خودی که می‌تواند هرکدام از ما باشد. اتفاقی غیر‌منتظره و چاهی که در یک لحظه ما را در خود فروکشد. چاهی که چاله‌های زندگی‌مان در مقابلش ناچیز باشد. جنگجوی عشق روایت کسی است که از این چاه به‌سلامت بیرون آمده است. نجاتی که بسیاری در شرایط مشابه تجربه‌اش نکرده‌اند؛ به همین دلیل است که این کتاب این‌گونه کنجکاوی مخاطبانش را برانگیخته، با استقبالی گسترده مواجه شده و در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفته است. کتاب جنگجوی عشق را سمانه پرهیزکاری به فارسی ترجمه کرده و نشر میلکان آن را به انتشار رسانده است.

جرئت می‌خواهد که انسان‌ها این‌گونه به خود و حفره‌های حیاتشان بنگرند چه برسد که حتی آن‌ها را در قالب یک کتاب با جهانیان در میان بگذارند شاید به خاطر همین باشد که نشریه فمیلی سیرکل درباره این کتاب می‌گوید: «گلنن دویل ملتن استادِ در میان گذاشتنِ زندگیِ عاطفی‌اش با دنیاست. او خود را در «جنگجوی عشق» به‌تمامی نشان می‌دهد و شرح‌حال تقلا و کشمکش‌ها و عمق انعطاف‌پذیری‌اش را در تاریک‌ترین زمان‌ها بازگو می‌کند.»

از نکات قابل‌توجه کتاب جنگجوی عشق این است که چیزهایی که نویسنده آن‌ها را به رشته تحریر درآورده چیزهای خیلی عجیب و دور از ذهنی نیستند و شاید خیلی از تجارب نویسنده را ما نیز در طول زندگی‌مان مزه کرده‌ باشیم. اعتیاد، تلاش برای به دست آوردن دیگران به قیمت خود واقعی نبودن، نقش بازی کردن در اجتماع برای پذیرفته شدن، خ*یانت، مادر شدن، فرار از واقعیت، تلاش برای بهبود و زنده نگه‌داشتن ازدواج و... همگی جزء موضوعاتی‌اند که نویسنده با آن‌ها مواجه شده. ملتن بهای سنگینی برای رسیدن به خودشناسی پرداخته و تلاش کرده تا با روایت زندگی‌اش به دیگرانی که شاید درگیر چالش‌های مشابهی در زندگی‌شان باشند کمک رساند.

یکی از اصلی‌ترین مباحث کتاب چگونگی مبارزه انسان با مشکلات است. از قسمت‌های تأمل‌برانگیز اثر این است که ملتن ابداً رنج کشیدن را رد نمی‌کند و معتقد است که باید رنج را به‌عنوان بخشی از خود پذیرفت. همچنین از دیگر نقاط قوت کتاب این است که ملتن نویسنده‌ی جوان و به‌روزی است و تمام خاطرات و نوشته‌هایش نیز در همین نسل اتفاق افتاده و این به همذات‌پنداری بیشتر خوانندگان جوان با کتاب کمک شایانی می‌کند. زیرا دغدغه‌های مشترک بین نویسنده و نسل جوان کم نخواهد بود.

کتاب جنگجوی عشق به سه بخش کلی تقسیم می‌شود. ملتن در بخش اول ماجراهای کودکی و بارداری ناخواسته و تصمیم برای نگه‌داشتن فرزندش را روایت می‌کند. در بخش دوم روایت خ*یانت همسرش به اوست و در بخش سوم به بهبود و پذیرش رنج می‌پردازد و سعی می‌کند خود واقعی‌اش را کشف کند و در کنار آن دوباره با همسرش رابطه برقرار کرده و ازدواجشان را سر پا نگه دارد.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,345
مدال‌ها
25

خرید و دانلود کتاب جنگجوی عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟​

کتاب جنگجوی عشق توانسته در لیست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار بگیرد و همین حکایت از این دارد که شاید سلایق متفاوتی به سمت خواندن این کتاب گرایش پیدا کرده‌اند. از همین رو ممکن است کتاب بتواند برای طیف مختلفی از سلیقه‌ها جذاب باشد. افزون بر این، اگر شما به سبک زندگی‌نامه علاقه دارید تورق این کتاب برایتان مفیدی خواهد بود.

این کتاب از یک‌جهت به زنان و از جهتی دیگر به مردان توصیه می‌شود. دلیل این‌که به زنان توصیه می‌شود این است که خواندن خاطرات زنی که با چالش‌های مختلفی در طول عمرش همراه بوده می‌تواند آموزنده باشد و حتی در بعضی مواقع منجر به همذات‌پنداری با نویسنده شود. چراکه برخی از چالش‌های مشترک زنان در همه جای جهان وجود دارد. مردان ازآن‌جهت دعوت به خواندن این اثر می‌شوند که بدانند که یک زن در برهه‌های مختلف زندگی‌اش چه احساساتی از سر می‌گذارند و در نقاط مختلف زندگی‌اش چه فشارهایی را متحمل می‌شود و همین باعث درک بیشتر زنان توسط مردان خواهد بود.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟​

کتاب جنگجوی عشق، یک خودزندگی‌نامه‌ی صادقانه و شجاعانه است. روایتی جذاب و گیرا از زنی که قعر فاجعه را تجربه کرده، از آن نجات یافته و شرحی بی‌تکلف از آن ارائه داده است. هر کسی ممکن است دچار بحرانی شود که نویسنده‌ی کتاب تجربه کرده، اما همیشه نمی‌توان از این شرایط به‌سلامت بیرون آمد. ملتن کوشیده مسیر خود را روان و بی‌لکنت ترسیم کند.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,345
مدال‌ها
25

بخشی از متن کتاب جنگجوی عشق​

اگر می‌توانستم به صبح روز ترخیص‌ام برگردم، به پدر و مادرم می‌گفتم "می‌دونم که باید از این‌جا برم، اما نمی‌خوام! نمی‌خوام برگردم ‌جاهایی که قبلاً بوده‌م. نمی‌خوام برگردم دبیرستان. اون‌جا بیش ‌از‌ حد سَمیه! من اون‌جا نمی‌تونم نفس بکشم." اما چیزی نمی‌گویم. به همه اطمینان می‌دهم که حالم خوب است.

در مدرسه هفته‌ی بازگشت به خانه است. من کاندید بازگشت به خانه شده‌ام و به "رهبر پیشرو" کلاس‌ام لقب گرفته‌ام. بلافاصله بعد از ترخیص‌ام از آسایشگاه روانی، در‌ حالی که یک دگر‌گون شده به نظر می‌رسم و لباس آبی زیبایی به تن دارم، برای جمعیتی که پیاده‌رو را برای استقبال از ما پر کرده‌اند، دست تکان می‌دهم. مادر و مادربزرگم مرا با ماشین از میان جمعیت رد می‌کنند. می‌توانم امید آن‌ها را احساس کنم. ما مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم و حالا من این‌جا هستم، در حال تحسین شدن. این برای آن‌ها عین پیروزی‌ست.

اما من حقیقت را می‌دانم. باید شناخته شوی تا دوست داشته شوی، و هیچ کدام از این آدم‌هایی که برایم دست تکان می‌دهند، مرا نمی‌شناسند. آن‌ها فقط نماینده‌ی مرا می‌شناسند. این رژه‌ برای پیروزی من نیست، اما برای نماینده‌ام چرا. او کسی‌ست که دست تکان می‌دهد. من کسی هستم که دوباره نفس‌اش را درونش حبس کرده. او ستاره است ... و من، یک بیمار روانی.

بالا پایین