جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب دختر آهنین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ragazza della notte با نام کتاب دختر آهنین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 129 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب دختر آهنین
نویسنده موضوع ragazza della notte
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ragazza della notte
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
این کتاب در دسته کودک و نوجوان قرار میگیرد .
نویسنده این کتاب جولی کاگاوا میباشد که آثار محبوب زیادی دارد .
خلاصه جلد دوم رویازاد آهنین « دختر آهنین »:
مگان دورگه ی نیمه انسان و نیمه شاهدخت رویازاد تابستان ، هیچوقت پیش نیامده جایی با کسی اخت شود. شاهزاده ی زمستانی که مگان فکر میکرد اورا دوست دارد ، رهایش کرده و حالا زندانی ملکه رویازاد زمستان است . با وجود جنگ نزدیک بین تابستان و زمستان ، مگان میداند خطر واقعی از سوی رویازاد های آهنین است. رویازاد هایی که تنها او و شاهزاده غایبش را دیده اند، ولی هیچ ک.س حرفش را باور نمیکند. بدتر اینکه ، قدرت های رویازادی خود مگان هم مسدود شده است.او در سرزمین پریان گیر افتاده و تنها هوشمندی اش میتواند کمکش کند. اعتماد به هر کسی احمقانه است. اعتماد به یک خائن هم میتواند مرگبار باشد ولی حتی قدرت آهنینی هم که در وجودش میپروراند ، نمیتواند مانع از شنیدن زمزمه های اشتیاق قلب کاملا انسانی اش بشود...

موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
در بخشی از کتاب مذکور میخوانیم :
«شب فرا رسیده بود که طلسم عجیب بالاخره از بین رفت و پاهایم آن قدر سریع متوقف شد که به جلو افتادم و روی خاک غلتیدم. پوک بلافاصله کنار من رسید و مرا بلند کرد و پرسید حالم خوب است یا نه. اول نمی توانستم جواب بدهم. پاهایم می سوخت و تنها کاری که می توانستم بکنم این بود که نفس هایی عمیق به ریه های محروم از هوایم فرو ببرم و از اینکه بدنم دوباره مال خودم شده بود، احساس آرامش کنم.

به محض اینکه توانستم، نفس نفس زنان گفتم: «ما کجاییم؟»

به نظر می رسید تصادفا وارد نوعی روستا شده ایم. کلبه های گلی و کاه گلی در نیم دایره ای وسیع دور آتشدانی سرد و خالی قرار داشت. استخوان، پوست حیوانات و اجساد نیمه خورده شده در اطراف پراکنده بود و مگس ها دور آن وزوز می کردند.

پوک زیر لب گفت: «شبیه یه روستای متروک جن هاست.» در حالی که هنوز نفس نفس می زدم. به او تکیه دادم. به من نگاهی انداخت و پوزخند زد. «اخیرا جنی رو عصبانی نکردی شاهزاده خانوم؟»

«چی؟ نه.» عرق را از چشم هایم پاک کردم و روی تکه ای چوب سکندری خوردم و با ناله ای روی آن افتادم. «حداقل اینکه فکر نمی کنم.» »

بالا پایین