جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب دوست فضایی من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ با نام کتاب دوست فضایی من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 241 بازدید, 22 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب دوست فضایی من
نویسنده موضوع ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
‌نام کتاب: دوست فضایی من

نویسنده: زینب میان

مترجم: زینب طاهری

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
معرفی کتاب دوست فضایی من
کتاب دوست فضایی من داستانی مصور به نویسندگی زینب میان است که ماجرای آشنایی یک آدم‌فضایی و یک انسان را به تصویر می‌کشد.‌

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
نویسنده در این داستان، کودک را به تفکری خلاق وامی‌دارد و دنیا را از زاویه‌دیدی جدید به او می‌شناساند. نکوهش جنگ و هم‌دلی با پناهندگان از دیگر مضامین کتاب است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
درباره‌ی کتاب دوست فضایی من
اگر روزی یک آدم‌فضایی روی زمین بیاید، چه‌کار می‌کنیم؟ چه سوال‌هایی از او می‌پرسیم؟ آیا باور می‌کنیم او واقعاً از فضا آمده است؟...

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
کتاب دوست فضایی من (My Friend the Alien) تصویری جدید و متفاوت از یک آدم‌فضایی به دست می‌دهد که با تصور ما از موجوداتی سبزرنگ و کله‌گنده بسیار متفاوت است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
زینب میان (Zanib Mian) در این کتاب دوستی یک موجود فضایی با انسانی زمینی را به تصویر می‌کشد و احساسات انسانی را در سطحی عمیق به کودکان می‌شناساند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
مکس، موجودی فضایی، برای تحقیق بر روی احساسات انسان‌ها با سفینه‌اش به زمین می‌آید. همه‌چیز برای او تازه و جدید است؛ از ذوقِ انسان‌ها برای یک بچه گربه گرفته تا دعوای آن‌ها بر سر جای پارک ماشین.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
او نمی‌فهمد چرا بعضی وقت‌ها آدم‌ها رنگشان قرمز می‌شود و بعضی وقت‌ها رنگشان می‌پرد. عشق، خشم، ترس و خوش‌حالی را درک نمی‌کند، اما در تلاش است درباره‌ی آن‌ها اطلاعاتی به دست آورد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
او در سفرش به زمین با پسرکی به نام جبرئیل آشنا می‌شود. جبرئیل مهاجری است که به‌خاطر جنگ در وطنش، به یک کشور جدید پناه آورده.

بالا پایین