- Jan
- 956
- 3,349
- مدالها
- 2

درباره کتاب سفر به انتهای دنیا
این کتاب، دفترچهی خاطرات گریسی، دختری معمولی است که در یک دنیای عجیب، با پیشآمدهایی عجیبتر زندگی میکند. شهر گریسی مدام مورد حملهی موچودات ناشناخته و هیولاها قرار میگیرد. این اتفاق اهالی شهر را به وجود دنیاهای امن و رهاییبخشِ موازی، یعنی آرمانشهری که در آن مرگ و بیماری و دشواری وجود ندارد، معتقد کرده است. مدتی است ابر سیاه و تاریکی که به اعتقاد اهالی شهر، نشانهای از وقوع یک حادثهی تلخ و مرگبار است، بالای سر خانه گریسی نمایان شده است. سم برادر گریسی بیمار است و خانواده که ابر سیاه را نشانه مرگ سم میدانند، برای رهایی از این سرنوشت سیاه، سفری حماسی را به آن شهر رؤیایی آغاز میکنند.
معرفی کتاب سفر به انتهای دنیا
کتاب سفر به انتهای دنیا نوشته جودی لی اندرسون است که با ترجمه آرزو ویشکا منتشر شده است. این کتاب روایتی پرهیجان و عجیب از دنیایی ماورایی است که خواننده نمیتواند در آن هیچ چیز را پیشبینی کند.
خواندن کتاب سفر به انتهای دنیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به نوجوانان علاقهمند به داستانهای پرهیجان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سفر به انتهای دنیا
روی تپه برگشتهام. فکر کنم اینجا پاتوق موردِعلاقهٔ من برای نوشتن و ثبت زندگیام باشد. مادر، سَمِ موشموشک را به مطب دکتر برده و پدر هم حواسش به این نیست که من کجا هستم، چون در خانه روی اختراع جدیدش که اسمش را آنتروپی گذاشته، کار میکند (نمیتوانم کلمهای کسلکنندهتر از این اسم را تصور کنم).