جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب کتاب منطق عشق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته منطق توسط جک_اسپارو(: با نام کتاب منطق عشق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 73 بازدید, 6 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته منطق
نام موضوع کتاب منطق عشق
نویسنده موضوع جک_اسپارو(:
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط جک_اسپارو(:
موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
منطق عشق رمانی نوشته تامارا وبر داستانی عاشقانه درباره سرگردانی دختری میان دو معشوق است. منطق عشق از پرفروش‌ترین‌ کتاب‌‌های نیویورک تایمز، یو اس‌ای تودی و آمازون و دومین کتاب برتر سال ۲۰۱۲ به انتخاب کاربران سایت گودریدز بوده است. این اثر تا کنون به بیست و شش زبان ترجمه شده است.

موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
خلاصه کتاب منطق عشق
جکی بعد از تجربه یک حادثه دلخراش و هولناک در زندگی، تصمیم می‌گیرد به عشق و دوست داشتن پناه ببرد، اما میان دو محبوب سرگردان می‌شود و قدرت تصمیم‌گیری ندارد.

موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
خواندن منطق عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟
اگر به خواندن داستان‌های چالش‌برانگیز عاشقانه علاقه دارید. این کتاب برای شما است.

موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
جملاتی از کتاب منطق عشق
دوشنبه صبح وقتی به کلاس نزدیک می‌شدم مثل یک توپِ پر از استرس بودم. نمی‌دانستم باید استراتژی آدمِ در دام یک مرد افتاده را بازی کنم که موافقت کرده همکلاسی‌اش را امتحان کند و به او اطمینان کند یا کاملاً آن را کنار بگذارم. داخل کلاس بود. چشمانش گاهی به صندلی‌ای که اخیراً روی آن می‌نشستم و لحظاتی هم به صندلی خالی کنار کندی خیره می‌شد. حدود سی ثانیه طول کشید تا همه‌چیز را تجزیه و تحلیل کنم.

موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
ارین و مگی با حرف زدن نگذاشتند زود به خوابگاه برسیم. در طول مسیر با هم درباره‌ی اشتیاق‌های‌شان حرف می‌زدند و از روی حسادت به شرایط من فحش می‌دادند، یا به ‌نوعی می‌شد گفت به شرایطی که قرار بود در آن قرار بگیرم. از آن جایی که ارین شنبه‌شب به‌ جز نوشیدنی غیرالکلی دکتر پپر چیزی ننوشیده بود، صبح یکشنبه با سر حالی مثل فنر از جایش بلند شد و پر از ایده درباره‌ی فاز پسر بد بود.

موضوع نویسنده

جک_اسپارو(:

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
Mar
1,295
3,116
مدال‌ها
2
برای اینکه دست از سرم بردارد، خودم را خمارتر از آنکه بودم، نشان دادم. اما ارین وقتی فکری در سرش بود دست‌بردار نبود. تصمیم گرفته بود تا تجربه‌اش را درباره‌ی اینکه چطور می¬شود یک پسر را از راه به ‌در کرد، با من در میان بگذارد؛ چه دلم می‌خواست، چه نمی‌خواست.

بالا پایین