جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

کتابخانه کتاب های رازآلود و هیجان انگیز ترجمه نشده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتابخانه توسط -pariya- با نام کتاب های رازآلود و هیجان انگیز ترجمه نشده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 52 بازدید, 4 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته کتابخانه
نام موضوع کتاب های رازآلود و هیجان انگیز ترجمه نشده
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشدبخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,443
مدال‌ها
12
ماجرای مرموز در استایلز
توسط: آگاتا کریستی
صفحات: 167

1737480970361.png

با اولین حضور هرکول پوآرو. در بحبوحه جنگ جهانی اول، ساکنان استایلز یک روز صبح از خواب بیدار می شوند و متوجه می شوند که امیلی اینگلتورپ به طور مرگبار مسموم شده است. کاپیتان هستینگز که در کنار خانواده می ماند، از دوست قدیمی خود، کارآگاه بلژیکی هرکول پوآرو، کمک می گیرد. با افزایش شواهد علیه یکی از اعضای خانواده، پوآرو از تکنیک قیاسی منحصر به فرد خود برای اثبات اینکه واقعاً چه کسی امیلی را کشته است استفاده می کند.

لینک دانلود

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,443
مدال‌ها
12
1737481101107.png
شبح اپرا
توسط :گاستون لروکس
صفحات: 254
توضیحات: داستان مردی به نام اریک، یک نابغه عجیب و غریب و از نظر جسمی ناقص است که اپرای گارنیه پاریس را به وحشت می اندازد. او خانه‌اش را زیر آن می‌سازد و عشق زندگی‌اش، یک سوپرانوی زیبا، را زیر بال خود می‌گیرد.

لینک دانلود

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,443
مدال‌ها
12
1737481221253.png
راز قطب جنوب
یا ابوالهول میدان های یخی
توسط :ژول ورن
صفحات: 235
توضیحات: خود را در صبح روز بعد بدون هیچ اطلاع یا مقدمه ای حاضر کرد. او از قبل نام من را می دانست و مرا این گونه گفت:
"آقای جرلینگ، من به شما سلام می کنم."

"من به نوبه خود به تو سلام می کنم، دوست من. چه می خواهی؟"

"خدماتم را به شما ارائه دهم."

"به چه حساب؟"

"به دلیل قصد شما برای سوار شدن به هالبران ."

"تو کی هستی؟"

"من هورلیگرلی هستم، قایق‌ران هلبران ، و علاوه بر این، من همراه وفادار کاپیتان لن گای هستم که با کمال میل به من گوش می‌دهد، اگرچه او شهرت دارد که به هیچ‌ک.س گوش نمی‌دهد."

"خب، دوست من، بگذار با هم صحبت کنیم، اگر همین الان نیازی به حضور در کشتی نیستی."

"من دو ساعت قبل از خودم وقت دارم، آقای جورلینگ. علاوه بر این، امروز کار بسیار کمی برای انجام دادن وجود دارد. اگر شما هم مثل من آزاد هستید -"

دستش را به سمت بندر تکان داد.

"نمیشه اینجا خیلی خوب صحبت کنیم؟" مشاهده کردم.

لینک دانلود

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,443
مدال‌ها
12
1737481457421.png

آتش سوزی پلاس
توسط: داشیل همت
صفحات:۲۲
توضیحات:
آرد ساکرامنتو
مک برای ابراز نظر یا حتی شکل دادن آن تنبل است، مگر اینکه به آن سوق داده شود. اما این بدان معنا نیست که اگر بتوانید آنها را دریافت کنید، ارزش گوش دادن ندارند.

او با خوشحالی گفت: "جای زیادی برای فکر کردن وجود ندارد." "هندرسون از آن خارج می شود، اگر تا به حال در آن حضور داشته باشد. هیچ چیز نشان نمی دهد که کسی به جز کونس ها و تورنبرگ در هنگام شروع آتش در آنجا حضور داشته اند - اما ممکن است یک هنگ در آنجا وجود داشته باشد. آنها کونز خیلی صادق نیستند- به نظر می رسد، اما آنها قاتل نیستند، یا من از حدس و گمانم غافل هستم تا خطی روی آنها بیفتد."

"باشه" قبول کردم. "به محض اینکه به شهر برمی گردیم، سیمی را به دفتر خود در سیاتل می رسانم و از آنها می خواهم که با خانم کامرفورد مصاحبه کنند و ببینم او چه می تواند در مورد آنها بگوید.
لینک دانلود

بالا پایین