جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب پادشاه آهنین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ragazza della notte با نام کتاب پادشاه آهنین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 119 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب پادشاه آهنین
نویسنده موضوع ragazza della notte
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ragazza della notte
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
این کتاب که در دسته بندی کودک و نوجوان قرار میگیرد ، چهار جلد به نام های پادشاه آهنین ، دختر آهنین ، ملکه آهنین و شوالیه آهنین موجود است
نویسنده این کتاب : جولی کاگاوا میباشد که آثار محبوب زیادی دارد
جلد اول پادشاه اهنین :
مگان چیس سرنوشتی مرموز دارد، سرنوشتی که هرگز تصورش را هم نمی‌کرده است.
همیشه چیزی در زندگی مگان غیرعادی بوده، از همان شش سالگی که پدرش جلوی چشمانش ناپدید شد. وقتی غریبه‌ای شوم او را از دور زیر نظر می‌گیرد و دوست شوخ‌طبعش ناگهان به طرز عجیبی تبدیل به محافظ او می‌شود، مگان درمی‌یابد همه‌ی چیزهایی که می‌شناسد، در حال تغییر است. ولی او هرگز نمی‌تواند حقیقت را حدس بزند، او دختر یک «پادشاه رویازاد» افسانه‌ای و مهره‌ای در جنگی مرگبار است. مگان باید بفهمد که تا چه اندازه حاضر است برای نجات کسی که به او اهمیت می‌دهد و متوقف کردن موجودی شرور و مرموز که هیچ رویازادی جرات رویارویی با آن را ندارد تلاش کند. و شاید در این میان، عشق شاهزاده‌ای جوان را به دست آورد، کسی که احتمالا ترجیح می‌دهد مگان بمیرد، تا اینکه بگذارد او قلب یخ‌زده‌اش را لمس کند.

موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,134
مدال‌ها
3
در بخشی از کتاب میخوانیم که :
«صورتم آتش گرفت و شکمم در حد یک توپ کوچک منقبض شد. قبول، من در خانه کامپیوتر خوبی نداشتم. برای همین بعد از مدرسه اینجا در آزمایشگاه وقت می گذراندم، تکالیفم را انجام می دادم یا فقط در اینترنت می گشتم. در واقع امیدوار بودم ظرف یکی دو سال آینده وارد دانشگاه فنی آی تی تی شوم. برنامه نویسی و طراحی وب برای من کار آسانی بود. لعنت بر شیطان، من می دانستم چه طور با کامپیوتر کار کنم. ولی در برابر انتقاد اسکات فقط توانستم من و من کنم: « آ…آره، می دونم یعنی خیلی چیزا می دونم.» با تردید به من نگاه کرد و احساس کردم غرورم جریحه دار شد. باید به او ثابت می کردم آن آدم عقب افتاده ای که فکر می کرد نیستم. گفتم : « بیا، نشونت می دم.» و دستم را به طرف صفحه کلید روی میز دراز کردم. بعد اتفاق عجیبی افتاد. حتی به کلید ها دست نزده بودم که صفحه نمایش روشن شد. وقتی درحالی که انگشتانم بالای صفحه کلید معلق بود مکث کردم، کلماتی روی صفحه ی آبی ظاهر شد.

مگان چیس. ما تو رو می بینیم. می آیم دنبالت.

خشکم زد. آن کلمات، آن سه جمله بارها و بارها تکرار شد. »

آخرین ویرایش:
بالا پایین