جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش کتاب چاپی درباره دفاع مقدس میخونید؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ترنج با نام کتاب چاپی درباره دفاع مقدس میخونید؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 282 بازدید, 8 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب چاپی درباره دفاع مقدس میخونید؟
نویسنده موضوع ترنج
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط bishamloo
موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,431
مدال‌ها
5
من خودم عاشق اینجور کتاب هام اگر میخونید و علاقه دارید بیاید تا چند تا معرفی کنم.
اسپم ندید فقط بگید میخونید یا نه.

Kim_tehgook

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
گردان قاطرچی ها
طنزجذابی داره

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,431
مدال‌ها
5
دا( به لهجه کردی و لری یعنی مادر) ، نورالدین پسر ایران، لشکر خوبان، پایی که جا ماند، سرباز کوچک امام( از همه قشنگتره)، دختر شینا، فرنگیس، خمپاره های فاسد، خاطرات فاطمه آباد، فرار از موصل، زندان رشید، جنایت های ما در خرمشهر، بدل صدام، پسر صدام، بیست و سه نفر، آنا هنوز میخندد، و......

Avaexolover

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jun
925
3,294
مدال‌ها
3
سلام بر ابراهیم(کلا همه کتابای مجموعه شهید هادی) /وقتی مهتاب گم شد/زیتون سرخ/من قاتل پسرتان هستم/فال خون/ لشکرخوبان/فرنگیس / پایی که جا ماند/آب هرگز نمی میرد/ راض بابا/پوتین قرمز ها
پ.ن: من خودم به شخصه خوندن کتابای دفاع از حرم و بیشتر دوست دارم چون از نظر سنی و تاریخی بیشتر با شخصیت های این کتابا همزاد پنداری میکنم و واقعا این احساس و دارم گه اونا با من هم عصرن

HESAM_81

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
505
2,273
مدال‌ها
1
اینجورکتابا رو خیلی دوست دارم دزفول در جنگ و پایی که جا ماند رو خیلی دوست دارم

گیان

سطح
2

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
فعال انجمن
Oct
2,773
30,363
مدال‌ها
3
یه بار که خیلی کم سن بودم خوندم . از کتابخونه تهیه کرده بودم و عاشقش بودم. ولی اسمش یادم نمیاد متاسفانه.چون زیاد کتاب میخونم

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج

AtLaS

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
699
1,997
مدال‌ها
2
من خودم عاشق اینجور کتاب هام اگر میخونید و علاقه دارید بیاید تا چند تا معرفی کنم.
اسپم ندید فقط بگید میخونید یا نه.
جلد اول سلام بر ابراهیم رو خوندم و واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج

bishamloo

سطح
3

رنک دار بازنشسته
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
964
5,361
مدال‌ها