جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {کلاس عاشقی} اثر •ماهبانو کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط ماهبانو با نام {کلاس عاشقی} اثر •ماهبانو کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 771 بازدید, 11 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {کلاس عاشقی} اثر •ماهبانو کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع ماهبانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,144
مدال‌ها
4
آب زلال جاری شد در دل خاک، زمین گِل شد و خاک سیراب.
قطره‌قطره آب می‌چکد بر روی سنگ و سنگ زلال می‌شود از عشق آب.
خدای آب زلال، خاک تشنه و سنگ پاک نازک دل!
خدای سیاهی شب، صدای سکوت و دل شکسته!
خدای اندازه و میزان، خدای قدر و تقدیر، تو خود قسم خوردی نیاز نیازمندان و حاجت حاجت‌دارن را به دعایی در نیمه‌شب یا سحری یا شب قدری برآوری!
چنین است که من دل در گرو وعده تو داده‌ام و منتظرم، نه تنها من که خیل منتظرانش، همه سی*ن*ه‌چاک و چشم‌به‌‌راه اویند.
برسان مولای‌مان را که بغض‌هامان در سی*ن*ه سنگ شد و چشم‌هامان به راه سفید!
برسان آن ماه تابان شب تار و روز سیاه را که دیگر روزی تارتر و شبی سیاه‌تر از این نبینیم.
اله من! برسان استجابت دعاهای‌مان را که دیگر نه چاهی مانده که سر بر آن برم و نه آهی که از جگر برخیزد.
ای یگانه عاشق! برسان معشوق حقیقی‌ات را که رسم عاشقی از یاد برده‌ایم.

"اللهم عجل لولیک الفرج"

آخرین ویرایش:

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
«نویسنده تایپ این اثر را موکول کرده»
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.
[کادر مدیریت بخش ادبیات]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین