جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء کلاغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط تارا با نام کلاغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 133 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع کلاغ
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
موضوع انشا:کلاغ

موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
از زمان بچگی شنیده بودم که صدای قار قار کلاغ نحس است ولی هر روز صبح مخصوصا در فصل های پاییز و زمستان مجبور بودم با صدای قار قار کلاغ از خواب بیدار شوم، چون دقیقا روی درخت جلوی درب خانه مان پر از لانه کلاغ بود.
اتفاقی عجیبی که در روز بار ها تکرار می شد این بود که اولین کلاغ شروع به قار قار می کرد و بقیه ی کلاغ ها نیز پشت سر هم همین کار را انجام می دادند.

هر روز وحشت زده منتظر اتفاق های بد بودم اما بالاخره بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم که نحس بودن کلاغ خرافات است که متاسفانه از قدیم در بین ما رواج پیدا کرده است.

کلاغ ها در همه جا می توانند زندگی کنند و از همه چیز می توانند به عنوان غذا استفاده کنند، مثلا همین پارسال مسافرتی به خانه ی مادر بزرگم که در روستا ساکن است داشتیم و من در آن جا چندین بار کلاغ ها را دیدم که در حال بر داشتن صابون های جا مانده مادر بزرگ در ایوان خانه هستند.
آن ها کمی منتظر می مانند تا ایوان خالی شود و همین که فرصتی پیدا می کردند سریع صابون ها را به دهان گرفته و فرار می کردند.
بعضی وقت ها فکر می کنم ممکن است بعضی از آن ها با خوردن صابون، شکم شان پر از کف شده و مرده باشند، اما من که کلاغ مرده ای آن اطراف ندیدم و به این نتیجه رسیدم کلاغ ها در مقابل صابون مقاوم شده اند.
نمی دانم فایده ی کلاغ چیست اما به نظرم همه ی موجودات جهان، جایگاه خود را در آفرینش خداوند دارند، حتی کلاغ ها که شاید از نظر بعضی از ما موجودات بد و آزار دهنده ای به نظر برسند.

بالا پایین