جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فرانسوی کلمات و عبارات موردنیاز در هنگام صرف غذا در بیرون از خانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط آوا... با نام کلمات و عبارات موردنیاز در هنگام صرف غذا در بیرون از خانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 82 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع کلمات و عبارات موردنیاز در هنگام صرف غذا در بیرون از خانه
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
احتمالا شما هم وقتی برای اولین بار با زبان فرانسه آشنا شدید، دلتان خواسته اطلاعات بیشتری درباره این زبان به دست بیاورید. زبان فرانسه زبانی شیرین است که افراد زیادی علاقه‌مند به یادگیری آن هستند.

فرانسه کشور هنر و ادبیات است و مانند سایر جنبه‌های زندگی در این کشور، آداب و رسوم خودش را دارد. اگر قصد سفر به کشور فرانسه یا سایر کشور‌های فرانسه زبان را دارید، باید با برخی کلمات و عبارات موردنیاز در هنگام صرف غذا در بیرون از خانه آن آشنا شوید.

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
من سیر شده‌ام.J’ai terminé (ژه تِقمینه)
من … می‌خورم.Je vais prendre… (ژو وِپخُندق …)
اگر ممکن است، من … می‌خواهم.Je voudrais…. (ژو وودقه …)
صورتحساب، لطفا.L’addition, s’il vous plaît (لادیسیون، سیل وو پله)
کجا می‌توان یک رستوران خوب پیدا کرد؟Où y-a-t-il un bon restaurant (او ای اَتیل اَن بون قستوقان ؟)

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
یک میز برای دو نفر، لطفا.Une table pour deux, s’il vous plaît (اون تَبله پوق دوو، سیل وو پله) اگر ممکن است
من به مقداری نوشیدنی احتیاج دارم.Je voudrais boire quelque chose (ژو وودقه بوا کِلکُ شوز)
یک لیوان آب، لطفا.Un verre d’eau, s’il vous plaît (اَن وِق دو، سیل وو پله)
آیا غذای گیاهی دارید؟Avez-vous des plats végétariens (اَوه وو دِپله وِجِتاقیَن؟)

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
آیا در این صورتحساب، انعام هم در نظر گرفته شده است؟Est-ce que le service est compris (اس کو لو سِقویسه کومپخی؟)

بالا پایین