جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی کلمه‌برداری | روشی ساده برای افزایش دایره لغات و تسلط کلامی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شیر کاکائو با نام کلمه‌برداری | روشی ساده برای افزایش دایره لغات و تسلط کلامی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 345 بازدید, 33 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع کلمه‌برداری | روشی ساده برای افزایش دایره لغات و تسلط کلامی
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۱. جرج برنارد شاو گفت:‌ «تا زمانی که حداقل پنج مترادف برای هر کلمه ندانید، نویسنده نمی‌شوید.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۲. آیا برای گسترش دایره لغاتتان باید لغت‌نامه را باز کنید و همه‌ی کلمات را به‌ترتیب حفظ کنید؟

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۳. چنین کاری هم ملال‌آور است، هم وقت‌گیر، خاصیت چندانی هم ندارد، چون اغلب کلمات پس از چندی از خاطرتان شسته می‌شوند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۴. باید دنبال راهی برای استفاده‌ی فعالانه از واژه‌‌های تازه در گفتار و نوشتارمان باشیم. کلمه‌یی که استفاده شود بهتر در ذهن می‌ماند. تا واژه‌ها را وارد بافت گفتار و نوشتارتان نکنید نمی‌توانید به زیروبمشان پی ببرید. برای این کار، «کلمه‌برداری» تمرین ساده‌ و سودمندی‌ست.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۴. تمرین «کلمه‌برداری» تمرینی برای گسترش فعالانه‌ی دایره‌ی واژگان است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۵. کلمه‌برداری یعنی برداشتن کلمات به‌منظور به خاطرسپردن و استفاده‌کردن. در جایی از فیلم مارتین ایدن -که اقتباسی درخشان از رمانی به همین نام از جک لندن است- شخصیت اصلی که در آغاز مسیر نویسندگی‌ست برای معشوقه‌اش می‌نویسد: «کلمات جدید را یادداشت می‌کنم. آن‌ها را به دوستانم تبدیل می‌کنم و با هم وقت می‌گذرانیم. هر جا که ممکن باشد از این کلمات استفاده می‌کنم تا چیزهایی را که می‌بینم بهتر توصیف کنم.» کلمه‌برداری چنین کاری‌ست.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,611
4,920
مدال‌ها
2
۶. معیارمان برای انتخاب کلمات چه باشد؟ ابتدا با این دسته‌بندی آشنا شوید: