جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی کلیشه‌ای‌ترین تو رمان‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط Melina Whirlwind با نام کلیشه‌ای‌ترین تو رمان‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,043 بازدید, 26 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کلیشه‌ای‌ترین تو رمان‌ها
نویسنده موضوع Melina Whirlwind
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Zahr.a

Nikotin

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
29
162
مدال‌ها
1
زیاااده 😂🤝
مهم ترین ک ماشالله دخترا همه با یه برق لب ساده بدون هیچ آرایش دیگه ای میشن جنیفر لوپز
1_اینکه اسماشون باید حتما یه اسم مد روز باشه
2_ دختر همیشه تخس و شر و شیطونه و پسره تا حالااا مثه این دختر ندیده
3_پسره انقد میلیاردره که سه چهار تا ماشین داره
4_ پسره انقد وحشی و مغرور ک وقتی غیرتی میشه دختره میخواد از ترس شلوارشو خیس کنه😂😂

azammahmoud

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,206
6,470
مدال‌ها
1
دخترا همه از دم آنجلینا جولی. پسرا همه ورزشکار، خوشتیپ و پولدار. حتما هم باید شرکت داشته باشن. دخترا شیطون و مغرور. پسرا دخترباز و بی خیال. ولی حتما حتما باید روی دختره غیرتی بشن. این دیا لوگ زیبا:
-دیوونه!
-دیوونه تو!
پسرا دخترا وروجک صدا میکنن. دعوا میکنن. بعد دوست دختره پسره یه دختر عملی که هیلیم خوشگله و از دماغ فیل افتاده. و حتما باید لب دریا گیتار بزنن.

مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
۱. من ندیدم جز شمال جای دیگه‌ای رو انتخاب کنن واسه سفر
۲. حتما نقش اصلی باید موهاش بلوند باشه چشما آبی/سبز ، اندامشم باربی...پسره هم چشم و ابرو مشکیه بداخلاقه بیشعور که با همه بده جز این دختره که طی یه اتفاقایی عاشقش میشع😐😂
۳. و امان از ازدواج های اجباری، من اگه ببینم رمانی همچین محتوایی داره بدون تعارف نمیخونم :////
۴.دختره تا صب با رفیقاش پارتی و مهمونیه و هر سفری بخواد میره و کلا یه اکیپ پر دخترپسرن که خانواده هاشون با همهههههه چی
اوکی هستن!😐🤦🏻‍♀️ ینی دختره ده شب نیاد خانوادش اصن نمیگن این در به در کجاس

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,149
2,912
مدال‌ها
2
مسافرت شمال
گیتار لب دریا
یه دوست دختر قبلی عملی که جلفه و آرایش سنگین داره
تو رمانای پلیسی هم باب اینه که آخرش خلافکار عاشق پلیس میشه
شماها برین رمان استاد خلافکارو بخونین ببینید چه عذاب هایی که این خلافکاره به دختر پلیسه نداد آخرشم عاشقش شد
و در آخر خر بودن پیش از اندازه دختر ها یعنی طرف با کامیون از روت رد بشه هیچی نگی و تازه عاشقشم بشی

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,238
3,475
مدال‌ها
5
ازدواجی که دختره خدمتکاره و تو خونه‌ای کار میکنه که یه ویلای بزرگه و مطعلق به پسری هست که ارباب روستا و دختره و پسره عاشق هم میشن.

Zahr.a

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
25
42
مدال‌ها
2
یهو وسط داستان یکی بیاد رابطه‌ی بینشون رو خراب کنه!
من بعد از خوندن ی رمان در حالی که به آخراش رسیده بودم منتظر همچین اتفاقی بودم..😐
پولدار بودن هر دو شخصیت!
یا یکی پولدار یکی بدبخت.

بالا پایین