جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کمیک من نیل آرمستراگ هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط توکـیو با نام کمیک من نیل آرمستراگ هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 70 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع کمیک من نیل آرمستراگ هستم
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
درباره‌ی کتاب من نیل آرمسترانگ هستم!
آدم‌های معمولی می‌توانند قهرمان باشند. می‌پرسید چگونه؟ برد ملتزر (Brad Meltzer) با روایت داستان نیل آرمسترانگ (Neil Armstrong)، فضانورد و مهندس هوافضای آمریکایی، در کتاب من نیل آرمسترانگ هستم! (I Am Neil Armstrong) به شما نشان می‌دهد که چه‌طور انسان‌های معمولی می‌توانند با انجام کارهایی شجاعانه و خلاقانه به یک قهرمان تبدیل شوند!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nilan
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
در 5 اوت 1930 پسرکی به نام نیل آرمسترانگ به دنیا آمد. نیل کودک باهوشی بود. مطالعه کردن را بسیار دوست داشت و در هشت سالگی آرزو می‌کرد از درخت افرایی که در ته حیاطشان بود، بالا برود. کار سختی بود. درخت افرا، بزرگ‌ترین درخت حیاطشان بود و نیل خیلی کوچک. چگونه باید این کار را به سرانجام می‌رساند؟! موفقیت آسان به دست نمی‌آید و لازمه‌ی رسیدن به آن، تلاش کردن زیاد است. نیل اگرچه دستش را به شاخه‌ای خشک گرفت و زمین خورد، اما در نهایت، توانست از درخت بالا برود! کمی گذشت و نیل شغل‌های مختلفی را امتحان کرد. از کوتاه‌ کردن چمن‌های قبرستان گرفته تا کار کردن در نانوایی. نوجوان که بود، مدام رویای پرواز کردن در سر می‌پروراند. بزرگ‌تر که شد، به نیروی دریایی پیوست و در طول جنگ با کره به هفتادوهشت مأموریت رفت...

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
کتاب من نیل آرمسترانگ هستم! برای آشنایی کودکان 7 تا 12ساله با زندگی نیل آرمسترانگ نوشته شده است. افرادی که به شناختن شخصیت‌های مهم و تأثیرگذار در تاریخ علاقه‌ دارند، از مطالعه‌ی این کتاب لذت می‌برند.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
در بخشی از کتاب من نیل آرمسترانگ هستم! می‌خوانیم
من در مزرعه‌ای بزرگ شدم که برق نداشت. در هشت‌سالگی آرزویم این بود که از درخت افرای سفید ته حیاطمان، یعنی بزرگ‌ترین درخت حیاط، بالا بروم. غیرممکن به نظر می‌رسید. درخت خیلی بزرگ بود و من خیلی کوچک. چطور باید این کار را می‌کردم؟

باید دل و جرئت به خرج می‌دادم، اما من بچه‌ی شجاعی نبودم. وقتی سه سالم بود و در اوهایو زندگی می‌کردیم، حتی از دیدن بابانوئل هم وحشت می‌کردم. با این حال تنها راه بالا رفتن از آن درخت بزرگ این بود که اولین قدم را بردارم.

بالا رفتن از درخت شبیه حل کردن پازل بود. باید شاخه‌های درست را به‌ترتیب درست انتخاب می‌کردم. باید مثل یک مهندس راه‌حلی طراحی می‌کردم یا راه‌حل موجود را کشف می‌کردم.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410