جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کمیک من هریت تابمن هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط توکـیو با نام کمیک من هریت تابمن هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 89 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع کمیک من هریت تابمن هستم
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
درباره‌ی کتاب من هریت تابمن هستم!
اثری که پیش روی شماست،‌ من هریت تابمن هستم! (I Am Harriet Tubman) نام دارد که برد ملتزر (Brad Meltzer) آن را ذیل مجموعه کتاب‌های پرفروش آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند منتشر کرده است. نویسنده‌ی این کتاب ضمن آن‌که به شکلی تصویری زندگی‌نامه‌ی هریت تابمن، فعال سیاسی و اجتماعی، را ترسیم می‌کند، پیامی را به مخاطبان خود انتقال می‌دهد: «همه‌ی شما می‌توانید قهرمان شوید؛ تنها به شرط آن‌که خارج از چهارچوب فکر کنید و جرأت اندیشیدن داشته باشید.»

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nilan
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
حدود سال 1822 بود که هریت تابمن در مریلند به دنیا آمد. روز دقیق تولدش را نمی‌دانست. می‌دانیم که حتماً تعجب کرده‌اید. چطور ممکن است یک نفر روز تولد خودش را نداند؟ ماجرا از این قرار بود که هریت تابمن، یک بَرده بود. او همراه دیگر بردگان در آلونک‌های کوچک زندگی می‌کرد. تخت‌خوابش درواقع جعبه‌هایی پر از کاه بود و لباس تنش، گونی. هیچ‌ک.س به خاطر نداشت آن‌ها دقیقاً در چه روزی متولد شده‌اند. نه خبری از هدیه بود و نه نشانه‌ای از جشن تولد!

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
برد ملتزر در کتاب من هریت تابمن هستم! داستان زندگی او را برایمان تعریف می‌کند. داستانی که اگرچه ممکن است در ابتدا هراس‌انگیز و ترسناک به نظر بیاید، اما در واقع با شنیدن آن می‌توانید از قدرتی درون خود باخبر شوید که تا پیش از آن از وجودش خبر نداشته‌اید. برد ملتزر برای‌مان خاطرات مختلفی را از زندگی هریت تابمن تعریف می‌کند. برای مثال، هفت‌ساله بود که ماجرای مهمی در زندگی‌اش رخ داد. روزی او در خانه‌ی صاحبش مشغول به کار بود. هریت به سراغ قندان صاحبش رفت تا چندتایی قند از آن بردارد. همان‌طور که حدس می‌زنید، ارباب از کار هریت عصبانی شد. دستش را دراز کرد تا چیزی برای کتک زدن او پیدا کند، اما هریت در مزرعه و داخل خوکدانی به مدت پنج روز قایم شد. این کار به صاحب و اطرافیان هریت تابمن نشان داد که او بلد است به وقت نیاز از خودش مراقبت کند.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
کتاب فوق‌العاده‌ی من هریت تابمن هستم به کودکانی که در رده‌ی سنی 7 تا 12 سال قرار دارند پیشنهاد می‌کنیم.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
در بخشی از کتاب من هریت تابمن هستم! می‌خوانیم
ما در آلونک‌های کوچک و بدون پنجره زندگی می‌کردیم. یا روی زمین می‌خوابیدیم یا توی جعبه‌هایی که پر از کاه بود.
چون بچه بودیم، باید گونی می‌پوشیدیم. خبری از جشن تولد نبود و اصلا کسی یادش نمی‌آمد ما کی به دنیا آمده‌ایم!

بدتر از همه اینکه وقتی برده بودی یعنی مال کسی بودی و هیچ فرقی با اسب یا وسایل خانه‌ی آن فرد نداشتی.
یعنی خانواده‌ی من پدر و مادرم دارایی شخص دیگری بودند و آن‌ها می‌توانستند ما را بفروشند.
که این کار را هم می‌کردند.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan