جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کمیک من والت دیزنی هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط توکـیو با نام کمیک من والت دیزنی هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 82 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع کمیک من والت دیزنی هستم
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
معرفی کتاب من والت دیزنی هستم!
کتاب من والت دیزنی هستم! نوشتۀ برد ملتسر با ترجمۀ شبنم حیدری‌پور در انتشارات پرتقال به چاپ رسیده است. این کتاب مصور و رنگارنگ، هجدهمین مجلد از مجموعۀ آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند و مناسب کودکان ردۀ سنی بالای ۷ سال است. در این مجلد از این مجموعه که دربارۀ قهرمانان است، داستان والت دیزنی، از پیشگامان صنعت انیمیشن و تولید کارتون روایت می‌شود. والت دیزنی یکی از همان افراد معمولی است که رؤیاهایش را به واقعیت تبدیل کرد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nilan
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
درباره کتاب من والت دیزنی هستم!
کتاب من والت دیزنی هستم!، مناسب کودکان ردۀ سنی بالای ۷ سال است. این کتاب مصور، در مجموعۀ آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند قرار دارد. مجموعه‌ای که هرکدام، دربارۀ زندگی قهرمانان معروف است و داستان زندگی آن‌ها را با بیانی ساده، روان و همراه با تصویر برای کودکان روایت می‌کند. این مجموعه، زندگی‌نامه‌های دوستانه و سرگرم‌کننده‌ای دارد و بر ویژگی‌هایی تمرکز دارد می‌کند که قهرمانان را بزرگ کرده‌اند. ویژگی‌هایی که بچه‌ها می‌توانند در خودشان آرزو کنند تا قهرمانانه زندگی کنند. هر کتاب، داستان یکی از نمادها و شخصیت‌های معروف آمریکا را به‌شیوۀ محاوره‌ای بازگو می‌کند و تأثیرات دوران کودکی قهرمان را در بر می‌گیرد.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,122
مدال‌ها
11
روایت‌های این مجموعه دربارۀ یک شخصیت بسیار معروف که همۀ ما می شناسیم، به‌شکل فوق‌العاده جذابی برای کودکان به تصویر کشیده شده است. کتاب، خط داستانی روشن و جالبی دارد. طراحی صفحات با تصاویر رنگارنگ همراه با متن کوتاه در هر صفحه برای کودکان جذاب است و نه‌تنها آن‌ها را خسته نمی‌کند بلکه می‌توانند به‌خوبی با شخصیت اصلی ارتباط برقرار کنند.

• تایید
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410