جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی کتاب گردبادهای مغز من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط Eiman با نام گردبادهای مغز من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 369 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع گردبادهای مغز من
نویسنده موضوع Eiman
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Eiman
موضوع نویسنده

Eiman

سطح
7

ونلوپه فون شویتز🍫
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
3,010
21,505
مدال‌ها
15
موضوع نویسنده

Eiman

سطح
7

ونلوپه فون شویتز🍫
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
3,010
21,505
مدال‌ها
15
نویسنده: کت پاتریک
مترجم: آویشن امین‌صالحی
  • کد کالا:7165003
  • تعداد صفحات:268
  • رده سنی: 12+
  • ژانر:رئال
  • شابک کتاب :9786222740849

موضوع نویسنده

Eiman

سطح
7

ونلوپه فون شویتز🍫
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
3,010
21,505
مدال‌ها
15
اوضاع همیشه برای فرانکی سیزده‌ساله به آن آسانی و راحتی‌ای که برای خواهر دوقلویش، تِس، است، پیش نمی‌رود. به‌خاطر مسائلی که فرانکی دارد، برخی کارها برایش سخت است. مثلاً نمی‌تواند صدای خیلی بلند را تحمل کند، وقتی باید تمرکز کند، به‌راحتی حواسش پرت می‌شود و از اینکه در روال زندگی‌اش تغییراتی ایجاد شود،‌ متنفر است و نمی‌تواند خیلی راحت با این تغییرات کنار بیاید. یکی دیگر از چیزهایی که برای او دشوار است،‌ پیدا کردن دوست است. اما تا همین چندوقت پیش،‌ فرانکی یک دوست پیدا کرده بود؛ کُلِت؛ دوستی که حالا ناپدید شده و فرانکی می‌داند که اگر سرنخ‌هایی که او برایش گذاشته را دنبال کند، پیدایش می‌کند. باید تا قبل از اینکه خیلی دیر شود او را پیدا کند، چون او تنها دوستش بوده.

بالا پایین