جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب گریه آرام

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط STARLET با نام گریه آرام ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 160 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع گریه آرام
نویسنده موضوع STARLET
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط STARLET
موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

⁦⁦୧⁠(⁠ارشد بخش ادبیات)⁠୨⁩
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4
معرفی کتاب گریه‌ی آرام

گریه‌ی آرام یکی از آثار بی‌نظیر نویسنده ژاپنی برنده نوبل ادبی ۱۹۹۴، کنزابورو اوئه است. اوئه گریه‌ی آرام را در سال ۱۹۶۷ نوشته و در نگارش آن مانند کتاب‌های دیگرش همچون «یک موضوع شخصی»، «گل‌ها را بچین، کودکان را بکش»، «به ما یاد بده دیوانه نباشیم» و «روزی که او خودش اشک‌هایم را پاک می‌کند» از تاثیر تولد پسر عقب افتاده‌اش بر زندگی خود الهام گرفته است.

موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4

گریه‌ی آرام در واقع تلاشی است برای برداشتن نقاب از زندگی مبهم و پیچیدهٔ انسان‌های سردرگم در این مدرنیته پرهیاهو و روایتی است تازه و غریب از امیدها، سرخوردگی‌ها، آرزوها و دغدغه‌های بشر امروز...

موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4

درباره کتاب گریه‌ی آرام

داستان از زبان مرد بیست‌و هفت‌ساله‌ای روایت می‌شود که پسر معلول خود را به آسایشگاه سپرده است. مردی که خودش می‌گوید زشت‌روی است و البته چشم راستش را هم در یک حادثه از دست داده است. او در یک صبح زود، در خانه‌اش دراز کشیده و حس می‌کند ته گودالی نشسته است. ذهنش مدام به سوهای مختلفی می‌رود و خاطراتی را مرور می کند که توالی زمانی آنها مشخص نیست. خاطراتی از خودش، همسرش، دوست مرده‌اش و عقاید، افکار و دغدغه‌هایش درباره زندگی.

موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4

این اثر یک رمان مدرن است که جنبه‌های روانشناختی غنی و پرمحتوایی دارد. زمان در این رمان نامشخص است و مرزی میان حال، گذشته و آینده وجود ندارد و وقایع همگی بر حسب سیلان ذهن راوی بیان می‌شوند.

« خواندن کتاب گریه‌ی آرام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم»

علاقه‌مندان به ادبیات داستانی به ویژه رمان های مدرن را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4
«قسمتی از کتاب»

برای اولین بار طی این چند ماه سرم را زیر پتو بردم و بوی گرم تن خودم را به ریه ها فرستادم؛ انگار که آدم ژرفای خودش را ببوید. یک مهره دار بودم به طول یکصد و هفتاد سانتیمتر که سرم را درون روده هایم فرو برده بودم تا حلقه ی ساده ی جسم خودم را ببندم. انگار که درد اندک بدنم و حس خالی وجودم به یک نوع احساس ناشناس و پرگناه لذت تبدیل شده بود، لذت این که از شر نگاه دیگران رها هستم. حس می کردم شاید با این احساسات حتی باردار شوم و مانند پست ترین موجودات به تولیدمثل از راه تقسیم سلولی دست یابم. در حالی که با ناراحتی نفس می کشیدم، سرم را زیر پتوی گرم، تاریک و بدبو نگه داشتم و تلاش کردم تصویر خودم را که خفه شده ام در ذهن بازسازی کنم، با سری به رنگ قرمز...

موضوع نویسنده

STARLET

سطح
1

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,479
15,032
مدال‌ها
4

درباره کنزابورو اوئه «نویسنده»
کنزابورو اوئه نویسنده ژاپنی برنده نوبل ادبیات است که در داستان‌هایش عموما موقعیتی مشترک تکرار می‌شود، مردی غربی و بدذات مردی شرقی و بدبخت و راوی سوم منفعل است که کاری نمی‌کند. درون مایه آثارش گاه به سمتی می‌رود که موقعیت‌های جنسی در آن زیاد است. کنزابورو اوئه متولد سال ۱۹۳۵ در روستای اوچیکو در شیکوکو است او در کتاب‌هایش رنج‌های کودکی‌اش را به تصویر کشیده است.

بالا پایین