بخش دیگر، گفتوگویمان است که بر مبنای موضوعاتمان است، یعنی راجع به خوبیها، روابط خوب و اتفاقات خوب صحبت میکنیم. در آخر برنامه، "بسته پیشنهادی"مان است که سعی میکنیم برای هفته آینده پیشنهاداتی برای مخاطبین داشته باشیم که افراد در هفته پیشِرو، چیزهایی را بخوانند، ببینند و استفاده کنند.
* در هر قسمت مجری برنامه، گفتوگوی با میهمان دارند و این بخش ثابت است؟
بهبودی: در هر هفته توسط خانم لواسانی، مجری برنامه، یک گفتوگو بهتناسب موضوعات و اتفاقات روز و پیشنهادهای مخاطبان بهصورتِ حضوری داریم و یک پیگیری هفته، و گفتوگویی هم بهصورت اسکایپی و یا تلفنی اتفاق میافتد.
* خانم لواسانی، شما کارهای مجلهای تلویزیونی زیاد انجام دادهاید و برای بسیاری از مخاطبان جذاب و جالب است، ما این روزها در تلویزیون کمتر برنامه مجلهای موفقی داریم؛ تفاوت این کار مجلهای با آن کارهای مجلهای که در کارنامه شما وجود دارد، چیست؟
لواسانی: اولاً من باید یادی کنم از تیم سازنده این برنامه تلویزیونی که بسیار برای کار نو و بِکر تلاش میکنند. شما وقتی یک تهیهکننده، سردبیر و اتاق فکری دارید که بر موضوعات اشرافِ خوبی دارند و آمدهاند یک برنامه برای مردم بسازند حالشان خوب شود، مخاطب استقبال میکند و قسمت به قسمت برنامه را دنبال میکنند.
من حداقل در تلویزیون از 14سالگی مستمر کار کردم؛ تفاوت آنجایی مشخص میشود دقیقاً شما با یک تیم حرفهای کار میکنید که به تمام فضای کاریشان اشراف دارند میدانند جنسِ مجله چیست. ببینید! آقای جباری سالها در همشهری جوان سردبیر، قائممقام سردبیر، دبیر تحریریه و... بودند. خانم بهبودی شاید حدود بیست سال است که برنامههای ترکیبی موفق از زمان "تازهها" ساختند تا الآن.
تفاوت "بسته پیشنهادی" با دیگر مجلههای تلویزیونی چیست؟
اگر بخواهم بگویم تفاوت "بسته پیشنهادی" با کارهای قبلیمان چیست اولین و مهمترین آن، این است که این تیم برنامهساز با اینهمه اشراف و کارنامه پشتِ این کار حضور دارند. من میتوانستم همین کار را با یک تیم دیگر پیش ببرم و شما ممکن است نگاه کنید و بگویید که این برنامه با برنامه قبلی "لواسانی" فرقی نداشت چندان!
اما الآن چرا همه میگویند متفاوت است؟ برای اینکه من دقیقاً دارم در هفتهای که منجر میشود به جمعه میبینم که ما همه دغدغهمان این است که چهکار کنیم این آیتممان یا پیشنهادمان بهتر شود، یعنی واقعاً این مجله مثل مجلهای که همه میزنند نیست برای ما!
برای ما مهم است مخاطب این تفاوت را حسّ کند، برنامه برای مخاطب شورانگیز باشد و صادقانهاش این است ما نیامدیم فقط پولمان را بگیریم و کاری بکنیم و برویم،
خانم بهبودی بهعنوان تهیهکننده میتواند این کار را بکند، خیلی راحت مثل برخی از تهیهکنندگان که کاسبمآبانه به کار نگاه میکنند، میآیند برنامه را تولید میکنند و میروند، شاید برای تهیهکننده و عواملِ کار خیلی آسانتر باشد اما وقتی تهیهکننده این برنامه از 5 صبح میرود بازار، برای اینکه گلهایی را انتخاب کند که هر هفته درست و زیبا چیده شوند روی میزِ برنامه، این یعنی نسبت به گلآرایی برنامه هم یک نگاه محتوایی دارد.
اینهمه توجه و دقت و ظرافت، به من انرژی میدهد، به من یکوقتهایی میگویند "در بسته پیشنهادی انگار که چشمهایت برق میزند، یک شوق دیگری داری نسبت به برنامههای قبلیات"! میگویم "بله؛ چون واقعاً حال من از این برنامه خوب است" و این حال خوب از چیست؟
از این نیست که مثلاً من الآن دیده میشوم؛ نه میبینم همکارانم چقدر تلاش میکنند و این به من انرژی میدهد؛ میبینم چقدر دغدغهمندند، این بهنظر من شانس بزرگ یک مجری است که بتواند کنار تیمی کار کند که در وهله اول به آنها اعتماد و دوم اعتقاد دارد. من بسیار شده است با عزیزانی کار کردم که ناچار بودم، خیلی به آنها اعتماد نداشتم اما کار کردم، بههرحال تهیهکنندگان من بودند؛ اما در "بسته پیشنهادی" به تیمم اعتماد و اعتقاد دارم.
کسی نیست که درباره حوزه هنر، گرافیک و دیدگاههای هنری نظری بدهد!
* وقتی به برنامه "بسته پیشنهادی" نگاه میکنیم دکورِ این برنامه هارمونی رنگهای خوبی دارد و زنانه بهنظر میرسد، ایدهپردازی و خلاقیتی که خودتان برای طراحی آیتمها و محتواهای برنامهها اشاره کردید، جایِ خالی آن در برنامههای مختلفِ تلویزیون دیده میشود که صرفاً برای پُرکردن آنتن و جیبِ فلان تهیهکننده روی آنتن میروند، خانم بهبودی، درباره این موضوعِ مهم در برنامهسازی صحبت کنید؟
بهبودی: مدعیام در حوزه رنگ، فرم و هارمونی، در برنامهسازی تأثیر داشتم و از اولین برنامهای که داشتم در برنامه "تازهها" شبکه یک سیما، خوب توانستم از این ظرفیت دیداری رسانه و هارمونی رنگها در لباسِ مجری و وسایل و تنوع ایدههای آکسسوار استفاده کنم، همچنین میتوانم بگویم یک حرکتِ جدید در تلویزیون بوده است در آن دوره و سعی میکنم این استفاده درست از قابلیتهای هنری تصویر را تا جایی که بضاعتم است انجام بدهم.
نکتهای که میخواهم به آن اشاره کنم فارغ از اینکه سلیقه من یا گروه چیست، اهمیت نگاه هنری در رسانه دیداری است؛ رنگ، نور و فرم. متأسفانه ما الآن حتی جلساتی در حوزه دکور داریم که مثلاً درباره ابزارِ دکور صحبت میشود اما کسی نیست که درباره حوزه هنر، گرافیک و دیدگاههای هنری نظری بدهد،
در واقع بیشتر نگاه به ابزار و وسایل دکور است نه به خود فضای هنری دکور؛ در صورتی که قبلاً در شبکهها کارشناسان گرافیکی بودند و دقتی به مسائل گرافیک برنامهها یا طراحی دکورها وجود داشت و الآن کمتر به این ظرافتها توجه میشود، هرکسی با هر سلیقهای دکوری به تلویزیون میبرد و خیلی به ترکیب و چیدمان رنگها و چارچوب هنری برنامهها توجه نمیشود.
دورهای در شبکهها کارشناسان گرافیک داشتیم که به گرافیک برنامهها میپرداختند. نگاه هنری داشتن حائز اهمیت است؛ من خودم هنرمند نیستم اما هنر را خیلی دوست دارم و سالها در حوزههای مختلف تلاش کردم.
من کلاس تصویرسازی زیاد داشتم، سعی کردم از آنها یاد بگیریم. من در اینستاگرامم اگر هزار صفحه را هم فالو کردم بخش عمدهای از آنها صفحاتی است که یا تصویرسازی است یا به بخشهای مختلف هنری و گرافیک برمیگردد. علاقه دارم برنامههای روز جهان را نگاه میکنم؛ حداقل سعی میکنم سطح سلیقهام را بالا ببرم.
در این برنامه حال خوب انفرادی نداریم