جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه :/ گود زندگی به سبک زیگزاگی:/

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط حسام با نام :\/ گود زندگی به سبک زیگزاگی:\/ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 542 بازدید, 4 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع :\/ گود زندگی به سبک زیگزاگی:\/
نویسنده موضوع حسام
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حسام
موضوع نویسنده

حسام

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Aug
2,208
10,235
مدال‌ها
6
‏من یه مریضی دارم که قبل خواب واسه خودم مجلس ختم می‌گیرم و به این فکر می کنم که کیا واسم گریه می کنن بعد با گریه اونا بغض می کنم:/

موضوع نویسنده

حسام

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Aug
2,208
10,235
مدال‌ها
6
‏بمولا که همیشه دوس داشتم ازین آدمای جذاب و عجیب باشم که همه چی رو میدونن و کسی نمیفهمه چه فکری توی ذهنشونه. ولی متاسفانه همیشه شوتم و به دوستام میگم تورو قرآن به منم بگین چیشده:/(

موضوع نویسنده

حسام

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Aug
2,208
10,235
مدال‌ها
6
چندماه پیش تو یه عروسی بودم الان یادم افتاد:/
دی جی میگفت هر کی شکست عشقی خورده یه جیغ بلند بکشه
عروس رو ندیدین چجوری عربده میزد:/

موضوع نویسنده

حسام

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Aug
2,208
10,235
مدال‌ها
6
‏اگه سگ سفید داری و اسمش رو گذاشتی «برفی»، واقعا کار خلاقانه‌ای کردی. فقط تو و ۵۰میلیون نفر دیگه این ایده به ذهنتون رسیده پس به خودت افتخار کن چون اگه من بودم سفید برفی میزاشتم:/

بالا پایین