جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی یاسر بختیاری(یاس)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Hilda; با نام یاسر بختیاری(یاس) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 639 بازدید, 25 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع یاسر بختیاری(یاس)
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

ازدواج​

یاس بختیاری هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

منع از تیتراژ​

در چند سال اخیر صدای او ابتدا از تیتراژ فیلم بارکد در سال 95 و سپس در سال 97 از تیتراژ سریال شبکه خانگی رقص روی شیشه با وجود تایید اولیه در نهایت حذف شد

با این حال صدای او در زمستان 99 با سریال قورباغه در موسیقی متن شنیده شد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

هدف طمع می آورد​

هدف طمع می آورد ، یعنی تو اگر برای خودت هدفی را تعریف کنی به محض اینکه به آن رسیدی بالاتر از ان را می خواهی که این خیلی خوب نیست

ولی کلا دوست دارم رپ فارسی را به دنیا بشناسانم و به همه بفهمانم که کلمه ریتم نیست و محتواست و بیشتر از اینکه به ریتم حساسیت نشان بدهی در پی محتوا باشی

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

خوانندگان مورد علاقه​

برای همه کسانی که در ایران کار می کنند احترام قائلم و هنرشان را تحسین می کنم

ولی کاری بود از آقای محمد اصفهانی بنام مرو ای دوست که واقعا روح و روانم را به فنا داد یا یکی از ترانه های محسن چاوشی هم که برای خرمشهر خوانده بود

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
yastune-photokade-com-4.jpg

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

پای ثابت خیریه ها​

این عهدی است که در روزهای سختی که داشتم با خودم بستم تا اگر روزی شرایطش را داشتم به دیگران کمک کنم

خیلی ها می گویند من نذر می کنم اگر این اتفاق بیفتد فلان کار را انجام دهم اما من نذر نمی کنم و فقط به وظیفه خودم عمل می کنم

بالا پایین