جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

حقوق ۱۴ سال بیمه دارم آیا می توانم از محل کارم درخواست کنم بیمه بیکاری برایم رد کنند و مدتی سرکار نروم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته حقوق توسط Puyannnn با نام ۱۴ سال بیمه دارم آیا می توانم از محل کارم درخواست کنم بیمه بیکاری برایم رد کنند و مدتی سرکار نروم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 38 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته حقوق
نام موضوع ۱۴ سال بیمه دارم آیا می توانم از محل کارم درخواست کنم بیمه بیکاری برایم رد کنند و مدتی سرکار نروم؟
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
۱۴ سال بیمه دارم آیا می توانم از محل کارم درخواست کنم بیمه بیکاری برایم رد کنند و مدتی سرکار نروم؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
بیمه بیکاری را کارفرما رد نمی کند. چنانچه بیمه شما کارگری است هر ماه به میزان ۳% از حق بیمه به صندوق بیمه بیکاری واریز می شود. برای دریافت بیمه بیکاری کافی است شما اخراج شوید. یا قرارداد کتبی بیش از یکسال داشته باشید و یا اخراج شده و سپس در اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید تا مراحل بیمه بیکاری شروع شود. چنانچه از روش شکایت اقدام می کنید حتما نباید قبل از شکایت در اداره کار با کارفرما تسویه حساب کامل کرده باشید.

بالا پایین