جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مسابقه ✏داستان‌نویسی کودکانه✏

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مسابقات بخش عمومی توسط شاهین وثوقی با نام ✏داستان‌نویسی کودکانه✏ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 460 بازدید, 16 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته مسابقات بخش عمومی
نام موضوع ✏داستان‌نویسی کودکانه✏
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط مبینای شهر قصه ها
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
عکس-و-گیف-متحرک-بسم-الله-الرحمن-الرحيم-11 (2).gif

🥀با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز رمان بوکی
من و فاطمه خانم تصمیم گرفتیم که مسابقه‌ای رو برای شما عزیزان طراحی و برگزار کنیم🥀
💮شما برای شرکت در این مسابقه فقط لازمه که از قلم زیبا و کودک درونتون بهره بگیرید و برای ما داستانی با محوریت کودکان حداقل 15 خط نوشته و ارسال کنید💮
🍂شرط لازمه برای شرکت در این مسابقه، تنها و تنها این است که از به کار بردن هرگونه موارد فیلتری در داستانتون بپرهیزید هرچند که به طور معمول این مورد در داستان‌های کودکان یافت نمیشه.🍂
🌹خب دوستان، مسابقه‌ی آسونی هست و من مطمئنم با این قلم‌های قوی و خوبتون بهترین و زیباترین داستان هارو برای ما ارسال می کنین 🌹

و تا ۵ام وقت دارید، موفق باشید

جوایز هم... 🤔

برای نفر اول یک مدال طلا🥇 و ۲۰۰ لایک🌿
برای نفر دوم یک مدال نقره🥈 و ۱۵۰ لایک🌿
و برای نفر سوم هم یک مدال برنز 🥉و ۱۰۰ لایک🌿
می باشد♡
ممنون از شرکت شما در این مسابقه
[تیم مدیریت رمان بوک]
💥💥💥💥💥

Aryana

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
4
12
مدال‌ها
1
مشاهده فایل‌پیوست 27742

🥀با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز رمان بوکی
من و فاطمه خانم تصمیم گرفتیم که مسابقه‌ای رو برای شما عزیزان طراحی و برگزار کنیم🥀
💮شما برای شرکت در این مسابقه فقط لازمه که از قلم زیبا و کودک درونتون بهره بگیرید و برای ما داستانی با محوریت کودکان حداقل 15 خط نوشته و ارسال کنید💮
🍂شرط لازمه برای شرکت در این مسابقه، تنها و تنها این است که از به کار بردن هرگونه موارد فیلتری در داستانتون بپرهیزید هرچند که به طور معمول این مورد در داستان‌های کودکان یافت نمیشه.🍂
🌹خب دوستان، مسابقه‌ی آسونی هست و من مطمئنم با این قلم‌های قوی و خوبتون بهترین و زیباترین داستان هارو برای ما ارسال می کنین 🌹

و تا ۵ام وقت دارید، موفق باشید

جوایز هم... 🤔

برای نفر اول یک مدال طلا🥇 و ۲۰۰ لایک🌿
برای نفر دوم یک مدال نقره🥈 و ۱۵۰ لایک🌿
و برای نفر سوم هم یک مدال برنز 🥉و ۱۰۰ لایک🌿
می باشد♡
ممنون از شرکت شما در این مسابقه
[تیم مدیریت رمان بوک]
💥💥💥💥💥
اعلام آمادگی

وایولت

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,021
8,968
مدال‌ها
9
سلام یه سوال داشتم. ببخشید من الان داستانم رو نوشتم میتونم بفرستمش؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین