جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

برترین‌های ماه 🌸••• برترین‌های بخش کتاب_خرداد ۱۴۰۰ •••🌸

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام 🌸••• برترین‌های بخش کتاب_خرداد ۱۴۰۰ •••🌸 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,107 بازدید, 11 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع 🌸••• برترین‌های بخش کتاب_خرداد ۱۴۰۰ •••🌸
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه شم آبادی
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Mar
1,005
4,146
مدال‌ها
3
مشاهده فایل‌پیوست 8672
با عرض ادب و وقت‌بخیری خدمت تمامی کاربران و نویسندگان رمان بوک
در این تاپیک‌ نگاهی می‌کنیم به برترین های بخش کتاب در خرداد ۱۴۰۰
در فصل بهاری که گذشت و روزهاش با یک چشم بهم زدن به سر رسید، شاهد خیلی از پیشرفت‌ها بودیم، پیشرفت‌های که بسیاری از دوستان عاملش بودن و بازهم جاشون روی چشم ماست🌹

مشاهده فایل‌پیوست 8671
اول از همه یه تشکر خیلی خیلی بزرگ می‌کنم از خودم که بعد از شایان بخش کتاب رو بالا کشوندم و با تلاش‌هام باعث ایجاد خبرهای خوبی که هر لحظه‌ به شما می‌رسوندن بودم E1
@شکارچی
پ.ن: دانلود مدال مدیر استار😁😂

مشاهده فایل‌پیوست 8671
بدون حاشیه‌چینی در ادامه یه نگاهی می‌اندازیم به برترین‌های بخش کتاب در خرداد ماه ۱۴۰۰ که بهترین عملکرد رو داشته و از هر کدوم یک سپاس گذاری خواهیم کرد..
مشاهده فایل‌پیوست 8673
🌼برترین مدیر تالار کتاب: @مهلا فلاح
مهلای عزیز ، که من شبانه روز شاهد زحماتش برای تالار رمان بودم، زحمات مهلا خیلی ارزشمند بودن و به پاس زحماتی که برای انجمن کشیدن مدال مدیر استار رو تقدیمشون می‌کنیم...
نخسته مهلا عزیز🎖

مشاهده فایل‌پیوست 8673
🌼برترین منتقد بخش کتاب: @elham_faraji
یه تشکر ویژه هم‌ می‌کنیم از الهام بابت نقدای سرعتی و مفیدش، به پاس زحماتی که در طول این ماه کشیده یه مدال منتقد بهشون تعلق می‌گیره🎖
نخسته باشی🌹

مشاهده فایل‌پیوست 8670
🌼برترین ناظر بخش کتاب: @ترنم واژه ها
معرفی می‌کنم ایشون ترنم‌ هستن، ناظر خستگی ناپذیر و مسئولیت پذیر بخش کتاب، به جرات میتونم بگم یکی از مسئولیت‌پذیرترین و باحوصله‌ترین ناظرمون...
به پاس زحماتش مدال ناظر بهشون تعلق می‌گیره🎖

مشاهده فایل‌پیوست 8670
🌼برترین ویراستار بخش کتاب: @AYSEL
برترین ویراستار ماه هم کسی نیست جز آیسل عزیز، که دقیق و ریزبین بودنش در ویراستاری و همچنین سخت‌گوشی و پشتکارش برامون قابل ستودن هست.
به پاس زحماتی که کشیده مدال ویراستار بهشون تعلق می‌گیره🎖

مشاهده فایل‌پیوست 8670
🌼برترین طراح بخش کتاب: @SHAHED
بذارین‌ یه سر ایشون‌ هم‌ معرفی کنم، کاکا حیدرمون هستن، خلاق ترین طراح این ماه!
به پاس زحمات و تلاش‌هاش مدال طراح بهش تعلق می‌گیره🎖

مشاهده فایل‌پیوست 8673
🌼برترین گوینده بخش کتاب: @Roz_z
خوش‌صدای برتر ماه هم کسی نیست جز زهرای عزیز...
آوازات زیبا و نخسته خانم.
به پاس زحمات ارزشمندشون مدال گوینده بهشون تعلق می‌گیره🌻

مشاهده فایل‌پیوست 8673
🌼برترین رمان ماه: رمان مطرود از جنگ (کلیک کن)
به نویسنده رمان به پاس قلم برتر ماه مدال نویسنده برتر تعلق خواهد گرفت🎖
@پروین امیرکافی

مشاهده فایل‌پیوست 8673
🌼برترین داستان ماه: داستان شاه بابا (کلیک کن)
به نویسنده داستان به پاس قلم قابل ستودنیشون مدال نویسنده برتر تعلق خواهد گرفت🎖
@SHAHED

مشاهده فایل‌پیوست 8673
در پایان هم‌ یه تشکر کلی می‌کنم از نویسندگان، مقام‌داران و الباقی تیم مدیریت بخش کتاب که زحماتشون برای ما ارزشمند بوده و یه خسته نباشید بهشون می‌گیم.

یاحق
کادر ارشد رمان‌بوک

@شکارچی مشاهده فایل‌پیوست 8670
تبریک به همه دوستان عزیزم ایشاالله مدال های بیشتر بگیرین😍🎉
والا من هرچی دارم از خود شماها
@شکارچی
@BANOO RAD
@ARAM_M
@مهلا فلاح
@Andia

بالا پایین