- Dec
- 20
- 43
- مدالها
- 2
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!در گپ نظارت O.S.W(5) عضو شدید.
علت رو واضحتر بگین! نظارت نمیشه اثرتون؟ناظر فعلی : والا نمیدونم هر بار یکی رمان و چک میکنه.
مدت زمان:2023/03/08
علت: معلوم نیست کی هست که بخوام علتشو بگم.
موضوع '[رمان مه یاس] اثر«Dokhi_yakhi» کاربر انجمن رمان بوک' در حال تایپ - [رمان مه یاس] اثر«Dokhi_yakhi» کاربر انجمن رمان بوک
عزیزم زمان عیده و این طبیعیه، مدیران تالار رمان هم میتونن نظارت کنن و با توجه به اینکه امکان داره ناظر بعضی اشکالات رو نگفته باشه اونا بهتون میگن!
@AYSU ادشون کنیدسلام اوقات به کام.![]()
[ داستانک حوالی تئاتر شهر] اثر«meliss کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: حوالی تئاتر شهر نویسنده: ملیسا کوه کبیری (رها) ژانر: تراژدی، درام، عاشقانه ناظر: AYSU ویراستار: AYSU کپیست: HildaY؛ خلاصه: کاش از خندههای از ته دلت عکس میگرفتم و در دفتر خاطراتم چسب میزدم تا حال که نیستی و قلبم برای لحظهای دیدن لبخندت، خودش را از تب و تاب میاندازند، خندههایت را...forumroman.com
برای داستانک حوالی تئاتر شهر درخواست ناظر دارم.
متاسفانه من رو توی گپ نظارت عضو نکردند.
@AYSU اد بشندرخواست ناظر دارم![]()
در حال تایپ - [هفت تبار] اثر «غزل معظمی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: هفت تبار نام نویسنده: غزل معظمی ژانر:علمی تخیلی، فانتزی، درام، ماجراجویی عضو گپ نظارت: (2)S.O.W خلاصه:در فرای آسمانها موجوداتی زندگی میکنند از جنس نور، به آنها "شید" میگویند به معنای نور و روشنایی؛ که هفت تبار، از هفت رنگ رنگین کمان هستند و هر رنگ یک قدرت است! قدرتی برای کنترل و...forumroman.com
هنوز توی گپ اد نشدم
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک