جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

برترین‌های ماه 🌻••• بهترین‌های بخش کتاب_اردیبهشت ۱۴۰۰ •••🌻

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط شکارچی با نام 🌻••• بهترین‌های بخش کتاب_اردیبهشت ۱۴۰۰ •••🌻 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,081 بازدید, 9 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع 🌻••• بهترین‌های بخش کتاب_اردیبهشت ۱۴۰۰ •••🌻
نویسنده موضوع شکارچی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BALLERINA
موضوع نویسنده

شکارچی

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,363
2,007
مدال‌ها
3
123.gif
با عرض ادب و درود خدمت تمامی کاربران و نویسندگان رمان بوک
در این تایپک‌ نگاهی می‌کنیم به برترین های بخش کتاب در اردیبهشت ۱۴۰۰
در این ماه بهاری که روزهاش دیگه به انتهای تاریخ رسیدن شاهد خیلی از اتفاقات خوب و بد بودیم، دوستانی رو در جمعمون پیدا کردیم که جاشون روی چشم ماست و خیلی از دوستان هم بنا به بسیاری از دلایل از تیم جدا شدن که برخی از اون‌ها هنوز هم خاطرشون برامون عزیزه و اگر باز هم شرایطش پیش بیاد تیم رمان‌بوک با آغوش باز پذیرای بازگشتشون خواهد بود🌹

اول از همه یه تشکر ویژه می‌کنیم از جناب ادمین که با به وجود آوردن همچین محفل گرم و مملوء از صمیمیتی، حامی بسیاری از نویسندگان تازه کار و حرفه‌ای شدن🌺
@Admin
94.gif
بعد از اون هم یه خسته نباشید جانانه به بانو و آرام جان می‌گیم با مدیریت خوبشون باعث ترقی و پیشرفت اینجا بودن💗
@ARAM_M @BANOO RAD
94.gif یه سپاس‌گذاری خیلی خیلی ویژه‌ تر می‌کنیم از برترین سرپرست بخش کتاب، شایان عزیز که با تلاش‌های شبانه‌روزیش بخش کتاب رو به بهترین‌ نحو اداره کرد و ارزش تلاش‌های شایان خیلی بیشتر از یک تشکر هست و قطعا باید به بهترین نحو از شایان قدردانی بشه.
@SHAYAN.M
94.gif
در ادامه یه نگاهی می‌اندازیم به برترین‌های بخش کتاب در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ که بهترین عملکرد رو داشته و از هر کدوم یک سپاس گذاری خواهیم کرد..

🌼برترین مدیر تالار کتاب: @Kim_jin
آرزو با تلاش‌های شبانه روزیش برترین مدیر این ماه انتخاب شد🌹 امیدواریم مدیران سخت‌کوشی مثل آرزو رو در آینده‌ هم داخل تیممون داشته باشیم، چرا که افراد سخت‌کوشی مثل آرزو قطعا باعث پیشرفت همگان خواهند بود💗 به پاس زحماتی که برای انجمن کشیدن مدال
مدیر استار رو تقدیمشون می‌کنیم...
خسته نباشید عزیز🎖

b.27.gif
🌼برترین منتقد بخش کتاب: @شکارچی
😁یه خسته نباشید هم به خودم می‌گم بابت نقد‌های سرعتی و تلا‌شهای که بابت بهتر شدن تالار نقد کردم و به پاس زحماتم یه
مدال منتقد بهم تعلق می‌گیره🎖
نخسته باشم...🌻
b.27.gif
🌼برترین ناظر بخش کتاب: @mobi.haf
معرفی می‌کنم مبینا برترین و فعال ترین ناظر بخش کتاب، یه تشکر هم می‌کنم از مبینا که با توجه به تمامی مشغله‌های درسی و ... بازهم در کنار تیم نظارت موند و به مسئولیت‌های خودش پایبند بود☺️
به پاس زحماتش
مدال ناظر بهشون تعلق می‌گیره🎖
b.27.gif
🌼برترین ویراستار بخش کتاب: @ARAM_M
مدال برترین ویراستار ماه هم تعلق می‌گیره به آرام عزیز که همواره با استعداد بودن و مسئولیت پذیریش برای ما اثبات شده😍
به پاس زحماتی که کشیده از طرف مدیریت بخش کتاب
مدال ویراستار به آرام جان تعلق می‌گیره🎖
b.27.gif
🌼برترین طراح بخش کتاب: @iso
آیسو یکی از خلاق‌ترین طراح تیم طراحی به عنوان برترین‌ طراح ماه انتخاب شد🌹
به پاس زحمات و تلاش‌هاش
مدال طراح بهش تعلق می‌گیره🎖

b.27.gif
🌼برترین گرافیست بخش کتاب: @فاطمه شم آبادی
از فاطمه عزیز به عنوان گرافیست ممتاز تشکر می‌کنیم، طرح‌های زیبا و بنرهای که توسط فاطمه جان طراحی شده همواره برترین بودند🤩
به پاس زحمات ارزشمندشون
مدال گرافیست بهشون تعلق می‌گیره🌻

b.27.gif
🌼برترین رمان ماه: رمان اپیزود آخر (کلیک کن)
به نویسنده رمان به پاس قلم برتر ماه
مدال نویسنده برتر تعلق خواهد گرفت🎖
@شکارچی
b.27.gif
🌼برترین داستان ماه: داستانک سیب‌های طلایی (کلیک کن)
به نویسنده داستان به پاس قلم قابل ستودنیشون
مدال نویسنده برتر تعلق خواهد گرفت🎖
@Melina whirlwind
b.27.gif

در پایان هم‌ یه تشکر کلی می‌کنم از نویسندگان، مقام‌داران و الباقی تیم مدیریت بخش کتاب که زحماتشون برای ما ارزشمند بوده و یه خسته نباشید بهشون می‌گیم.

یاحق
تیم مدیریت بخش کتاب انجمن رمان بوک

@نهال رادان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

زیبا سنم

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
1,493