جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی 🌻 برخی نکات نویسندگی ✨

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط PardisHP با نام 🌻 برخی نکات نویسندگی ✨ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 746 بازدید, 4 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع 🌻 برخی نکات نویسندگی ✨
نویسنده موضوع PardisHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط PardisHP
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,811
23,766
مدال‌ها
8
برخی نکات نویسندگی (تجربیات این‌جانب)

با این‌که از عنوان مشخص هست که هدف این تاپیک چیه اما می‌خوام توضیح مختصری بدم.
بعضی اوقات رمان‌های انجمن رو می‌بینم، خیلی هاشون ایده‌های خوبی دارن اما در بیشترشون اشکالات واضحی هست که ممکنه خواننده رو از خوندن‌شون منصرف کنه.
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا بعضی از این‌ اشکالات واضح رو بنویسم تا شاید از این به بعد رعایت بشه.

(اگر دوست داشتید لینک رمانتون رو یا بخشی از اون رو به نمایه بفرستید که نقد و اشکالاتش این‌جا گفته بشه 🌻)

ممنون میشم اشتراک بزنید.

موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,811
23,766
مدال‌ها
8
حدود سه ساله که نویسندگی رو شروع کردم :)
خیلی چیزا نوشتم که هیچ‌جایی منتشر نکردم و همیشه برای خودم نگه‌شون می‌دارم.
چرا؟! چون نوشته‌های اول و خیلی از نوشته‌های تمام نویسنده‌ها به دلایل مختلف خوب نیستن!
پس بیاین هرچیزی رو منتشر نکنیم اگه از یه رمان خوشمون اومده نیایم با دوتا اسم جدید و چندتا اتفاق تازه یکی مثلش بنویسیم، فقط و فقط چون از یه رمان یا یه فیلم خوشمون اومده!

«هرچیزی رو منتشر نکنیم، هرچیزی رو ننویسیم»

موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,811
23,766
مدال‌ها
8
نکته برای شروع رمان:

هیچ‌وقت رمان رو از زمانی که شخصیت اصلی بیدار میشه شروع نکنید!
این اتفاق نه تنها کلیشه‌ای شده بلکه باعث خسته شدن خواننده میشه، چون خواننده رمان براش مهم نیست که دونه‌دونه اتفاقات شروع روز یه نفر دیگه رو بخونه!
و اگر هم دوست داشتین این‌جوری شروع کنید زود ردشین ازش.

نکته: بحث‌های اول صبحی مادر و دختر رو بی‌خیال شین به خدا ما همین‌جوری خسته‌ایم!

موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,811
23,766
مدال‌ها
8
آرزوهامون رو نچپونیم تو رمانامون،

خودم هم شده چیزایی که دوست داشتم رو تو رمان گذاشتم مثلاً شخصیت شخصیت اصلی شبیه خودم بوده!
ولی واقعاً این همه رمان درمورد افراد پولدار، این همه دسته‌دسته جشن و مهمونی تو رمانا، این همه عاشق شدنای کشکی... واقعاً زندگی واقعی این‌جوریه؟!

«یکم هم حقایق رو تو رمانامون بنویسیم، قطعاً همه شاد نیستن»

موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,811
23,766
مدال‌ها
8
از چیزی که اطلاع نداریم ننویسیم!

یکی اومده رمان نوشته درمورد دانشگاه که اصلاً اطلاعی از شکل و شمایلش نداره!
جوری دانشگاه رو نوشته که انگار دبستانه!
این‌که چیزایی که تجربه نکردیم رو بنویسیم اصلاً اشکال نداره، ولی باید اطلاعاتمون رو بالا ببریم.

« حواسمون باشه چی می‌نویسیم.»

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: NIRI
بالا پایین